Strøm i hjemmet

Trippelgaranti - en trygghet når uhellet er ute

Det er ikke noe vi liker å tenke på, men noen ganger hender det at man blir syk, at man mister jobben eller at lynet slår ned. Trippelgaranti er en god forsikring som kan hjelpe deg økonomisk når disse hendelsene oppstår.

Publisert: 14. mai 2018

Trygghet ved sykdom

Med trippelgaranti får du null kroner i strømregning når du blir syk, og blir du sykemeldt dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil seks måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000 kroner. En av våre rådgivere snakket nylig med en kvinne som ringte inn fordi hun hadde spørsmål rundt strømavtalen sin, og nevnte helt tilfeldig at hun var blitt sykemeldt.

 

– Jeg tok en ekstra kikk på kundebildet hennes og oppdaget at hun hadde Trippelgaranti. Jeg informerte henne derfor om at hun burde sende inn et skademeldingsskjema for å se om hun kunne få hjelp til å dekke strømutgiftene i denne perioden. Hun ble kjempeglad, siden hun ikke var klar over at hun hadde denne muligheten, sier rådgiver Stian ved kundesenteret i Bergen med et smil.

 

 

Trygghet ved arbeidsledighet

I perioder er noen arbeidsgrupper ekstra utsatt for nedbemanning og permitteringer, noe som også merkes på bruken av Trippelgaranti.

 

– Vi er dessverre inne i en periode der bruken av Trippelgaranti ved arbeidsledighet har blitt merkbart hyppigere. Da har det i det minste vært fint å kunne informere kundene om at de har denne muligheten, forteller Stian.

 

Med Trippelgaranti kan du få null kroner i strømregning om du blir arbeidsledig, og vi kan også dekke kostnadene for strøm og nettleie i inntil seks måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000 kroner.

 

 

Trygghet ved lynnedslag

Når vinterstormene herjer kommer det fort lyn og tordenvær med på kjøpet, og det samme hender gjerne når det er varmt og lummert sommerstid. Med Trippelgaranti har du null kroner i egenandel om lynet slår ned. Hvis elektronisk inventar ødelegges av lynnedslag, overspenning eller elektriske feil får du normalt dette dekket av innboforsikringen din, men ofte må du likevel betale en betydelig egenandel. Vi dekker egenandelen din med inntil 4000 kroner.

 

– Jeg hadde en kunde på telefonen for en tid tilbake som hadde bestilt Trippelgaranti ved en feil. Han mente dette var noe ubrukelig tull, og avbestilte tjenesten. Et par måneder etter ringte han tilbake og ville bruke Trippelgarantien sin, for da hadde lynet slått ned og han hadde glemt at han hadde avbestilt tjenesten. Han kom frem til at det nok ikke var så dumt å ha denne tjenesten i bakhånd likevel.

 

Du får Trippelgaranti kostnadsfritt de tre første månedene. Deretter koster tjenesten 1,50 kr/dag. Vil du ha Trippelgaranti? Du kan bestille tjenesten selv på Min Side, eller få hjelp ved å ringe oss på 230 06100.

 

Mer om Trippelgaranti

Forsikringsbevis og vilkår

Skademeldingsskjema