Kundefordeler

Slik får Trumf-medlemmer penger tilbake på strømmen

Er du Trumf-medlem? Da kan du få Trumf-bonus på strømmen din så lenge du har Fjordkraft i stikkontakten.

Publisert: 26. mai 2021

Vi i Fjordkraft inngått et samarbeid med Trumf, og dette kommer selvsagt deg som strømkunde til gode. Hvis du kobler strømavtalen din opp mot din Trumf-konto vil du motta 1 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt, hver eneste måned. I tillegg får du 1 % Trumf-bonus på tilleggsprodukter til strøm – og alle nye strømkunder som bestiller får en velkomstbonus rett inn på Trumf-kontoen. 

 

Slik bytter du til en strømavtale med Trumf-bonus

Hvis du ikke allerede er strømkunde hos oss er det veldig enkelt å bli det. Alt du trenger å gjøre er å bestille strøm med Trumf-bonus, så ordner vi resten. Så snart bestillingen er registrert overfører vi bonusen til deg, og den vil være på din Trumf-konto i løpet av noen få dager. Bonusen forutsetter at du er ny kunde hos oss* og forblir kunde i minst 6 måneder. 

 

Allerede strømkunde? Slik får du Trumf-bonus

Hvis du allerede er strømkunde hos oss kan du selvsagt likevel få Trumf-bonus dersom du ønsker det. Du mottar ikke velkomstbonusen, men tjener likevel 1 % i måneden på strømforbruket ditt. Du beholder strømavtalen du har i dag uten ekstra kostnad – alt du trenger å gjøre er å logge inn og aktivere bonusen.

 

*For å kvalifisere til velkomstbonus kan du ikke ha vært strømkunde hos Fjordkraft siste 12 mnd.

 

NB: Opptjening av Trumf-bonus gjelder strømforbruk, men ikke nettleie. 

 

Få Trumf-bonus