Kundefordeler

Nå kan alle Trumf-medlemmer få penger tilbake på strømforbruket

Er du Trumf-medlem? Da kan du få Trumf-bonus på strømmen din så lenge du har Fjordkraft i stikkontakten.

Publisert: 26. mai 2021

Vi i Fjordkraft inngått et samarbeid med Trumf, og dette kommer selvsagt deg som strømkunde til gode. Hvis du kobler strømavtalen din opp mot din Trumf-konto vil du motta 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt, hver eneste måned. I tillegg får du 2 % Trumf-bonus på tilleggsprodukter til strøm, og alle nye strømkunder som bestiller før den 30. juni får 500 kr i velkomstbonus, rett inn på Trumf-kontoen. 

 

Slik bytter du til en strømavtale med Trumf-bonus

Hvis du ikke allerede er strømkunde hos oss er det veldig enkelt å bli det. Alt du trenger å gjøre er å legge inn en bestilling på denne siden, så ordner vi resten. Så snart bestillingen er registrert overfører vi bonusen på 500 kr til deg, og den vil være på din Trumf-konto i løpet av noen få dager. Bonusen forutsetter at du er ny kunde hos oss* og forblir kunde i minst 6 måneder. 

 

Allerede strømkunde? Slik får du Trumf-bonus

Hvis du allerede er strømkunde hos oss kan du selvsagt likevel få Trumf-bonus dersom du ønsker det. Du mottar ikke velkomstbonusen, men tjener likevel 2 % i måneden på strømforbruket ditt. Du beholder strømavtalen du har i dag uten ekstra kostnad – alt du trenger å gjøre er å logge inn og aktivere bonusen.

 

Vinn 10.000 kr i Trumf-bonus

Vi feirer det nye samarbeidet med brask og bram, og gir derfor bort 10.000 kr i Trumf-bonus til en heldig vinner! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å bli Fjordkraft-kunde med Trumf-tilknytning innen den  30. juni 2021. Vinneren kontaktes av Trumf kundeservice, og blir publisert på vår Trumf-side den 2. juli. 

 

*For å kvalifisere til velkomstbonus kan du ikke ha vært strømkunde hos Fjordkraft siste 12 mnd.

 

NB: Opptjening av Trumf-bonus gjelder strømforbruk, men ikke nettleie. 

 

Få en strømavtale med Trumf-bonus i dag