Hva påvirker dine strømpriser?

Prisen endres fra dag til dag, og påvirkes blant annet av hvor mye strøm som forbrukes. Derfor får vi ofte høyere strømpriser i perioder der folk bruker mye strøm, for eksempel når temperaturene er lave.

Norge er delt inn i fem ulike prisområder. Dette er fordi produksjonen og tilgangen på strøm kan variere mellom landsdelene. Derfor vil du oppleve noe ulike strømpriser, avhengig av hvor i landet du bor.

Synes du det er komplisert å finne ut av prisene for strøm? Se våre tips for å sammenligne strømpriser.

Hos oss kan du velge mellom strømavtaler som gir deg spotpris eller mer forutsigbare strømpriser. Du kan lese mer om strømavtalene våre her.

Prøv vår strømkalkulator

For å gjøre det enkelt for deg å finne riktig strømavtale, har vi laget en kalkulator som hjelper deg å velge. Se ulike avtaler og beregn strømprisen for deg.

 

Gå til strømkalkulator

Prismatch

Som kunde hos oss har du prismatch. Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!

Garantien gjelder alle våre kunder, enten du er helt ny eller har vært hos oss i mange år. Har du fått tilbud om billig strøm? Ring oss på 230 06100, så matcher vi prisen.

 

Slik fungerer Prismatch