Dagens strømpris

Sjekk dagens strømpris

Hva er strømprisen der du bor? Få oversikt time for time og finn ut når strømmen er billigst og dyrest.

Velg prisområde
Strømprisen i dag, 25.06.24
Gjennomsnittsprisen
--
Høyeste
--
Laveste
--
Velg prisområde

Kommer 14:00

Se strømpriser time for time

Som kunde hos oss kan du enkelt følge med på strømpriser time for time gjennom døgnet i Fjordkraft-appen. Etter klokken 14:00 kan du også få innblikk i morgendagens strømpris.

Hva påvirker dagens strømpris?

Strømprisene blir påvirket av hvor mye strøm folk flest bruker. Jo mer strøm vi bruker, jo mer øker etterspørselen og dermed også prisene.

Været spiller også inn på strømregningen. Både fordi vi bruker mer strøm når det er kaldt og fordi nedbør påvirker hvor mye vannkraft som blir produsert. Når kraftprodusentene har mye vann i sine magasiner, bidrar dette til lavere strømpriser.

Om sommeren bruker vi lite strøm. Etter hvert som kulden setter inn øker strømforbruket og prisene. I tillegg er strømmarkedet internasjonalt, så eksport og import av strøm er med på å påvirke dagens strømpris. Derfor kan hendelser i andre land også ha betydning for strømregningen her hjemme i Norge.

Slik følger du med på strømstøtten

I Fjordkraft-appen og på Min side kan du se hvor mye strømmen har kostet etter strømstøtten er trukket fra. Gå til strømkostnad, og huk av for at du vil se estimert strømstøtte. Vips så ser du hvor mye du faktisk skal betale for strømmen.

Prisområder i Norge


Norge er delt inn i fem ulike prisområder. Dette er fordi produksjonen og tilgangen på strøm kan variere mellom landsdelene. Derfor vil du oppleve ulike strømpriser, avhengig av hvor i landet du bor.

Sjekk hvilket prisområde du tilhører på nve.no

Skjermbilde av appen

Hvorfor velge Fjordkraft?

 • Få hjelp til å kutte strømkostnadene
  Bruk strømmen smartere med appen vår

 • Ingen skjulte gebyrer eller påslag
  Det er enkelt å følge med på kostnadene

 • Ingen forskuddsbetaling
  Du betaler etter du har brukt strømmen

 • Alt på én regning
  Samlet faktura for strøm og nettleie

WEB02