Vårt klimaløfte

Vi har som mål å skape et marked der klimanøytralitet ikke bare er idealet, men den nye standarden. Derfor har vi valgt å stille krav til alle bedrifter som leverer varer og tjenester til oss.

Alle som ønsker å bli fast leverandør til Fjordkraft, må signere på at de skal bli klimanøytrale. Så langt har mer enn 185 bedrifter valgt å gjøre dette. De blir klimanøytrale gjennom å føre regnskap over egne utslipp, gjøre klimatiltak og kompensere for utslippene.


Lær mer om vårt klimaløfte

Nå blir det enklere å ta klimasmarte valg

Ingen kan løse klimautfordringene alene, men sammen kan vi gjøre en forskjell. I Fjordkraft-appen får du nå muligheten til å se energifotavtrykket ditt. Der kan du sjekke hvordan strømmen du bruker påvirker klimaet – samtidig som du får gode tips til hvordan du kan ta gode valg for miljøet.

Fjordkloden: Test din kunnskap om klima

Nå kan hele familien bli med på quiz. Hva kan du om det grønne skiftet, fornybar energi og bærekraft?

Prøv quiz om klima

Fjordkraft vant FNs klimatiltakspris

I 2018 ble Fjordkrafts klimatiltak valgt ut som en av 15 vinnere av FNs klimatiltakspris “Momentum for Change Lighthouse Activity”.

Mer om klimaprisen

Bærekraftsrapport 2020

Vi er opptatt av å dokumentere vårt samfunnsengasjement, både for leverandører, investorer, og kunder. Vil du vite mer om hvordan vi jobber?

Les vår bærekraftsrapport

Få hjelp til å lage din egen solenergi

Solceller er et strålende tiltak for å redusere energibehovet i boligen. Vi hjelper deg gjerne med alt du trenger å vite for å få solcellepanel på taket!

Slik får du solcellepanel