Gode grunner til å bytte til Fjordkraft

  • Fjordkraft er den strømleverandøren som flest kunder velger.* Vi er Norges nest største strømleverandør til privathusholdninger. Det gjør det mulig for oss å gi deg gunstige priser på strøm.

  • Billig strøm. Med Spotpris endres prisen i takt med strømbørsen og gir normalt billigst strøm over tid, mens avtalen Forutsigbar gir stabilitet med priser som fastsettes for minst to uker fremover.

  • Vi har noen av Norges mest fornøyde strømkunder. Hos Norsk Kundebarometer 2018 fikk vi pallplass innen vår bransje. Det er vi stolte av! Hos oss er det ingen forskuddsbetaling. Vi jobber kontinuerlig med at du skal få de smarteste, billigste og mest effektive løsningene.

  • Fjordkraft er et klimavennlig valg. Vi har vært en klimanøytral bedrift i flere år, og gjennom vårt klimaløfte stiller vi tydelige krav til våre leverandører.

*Kilde: Kantar TNS Energibarometeret 2019.

Prismatch på strøm

Mange strømleverandører er svært aktive og har ivrige selgere. De kommer gjerne med lokketilbud for å få deg til å skifte leverandør. Det er imidlertid ingen grunn til å forlate oss – vi matcher enkelt og greit prisen. Med prismatch justeres prisen du betaler hos Fjordkraft til pristilbudet og tilbudsperioden den andre strømleverandøren har gitt deg. Dermed er du garantert et like godt tilbud hos oss som hos våre konkurrenter.

Les mer om Prismatch

Prøv vår strømkalkulator

Noen tenker at bytting av strømleverandør er en krevende øvelse og at det er lite å penger å spare. Men det er faktisk fort gjort å bytte, og gevinsten kan være større enn du tror. Prøv vår strømkalkulator og se selv hva din nye strømregning kan bli!

Gå til strømkalkulator