Slik går du frem for å bytte strømleverandør

Det er fort gjort å bytte strømleverandør og det er enklere enn mange tror. Har du en strømleverandør fra før og ønsker å bli kunde hos oss? Slik fungerer det:

 • Bestilling
  Bestill strøm til boligen din. Du velger  strømavtalen du vil ha, og går gjennom stegene i veiviseren vår. Det er gjort på et par minutter. Hvis du er usikker på hvilken strømavtale som passer best for deg, kan du bli oppringt av en av rådgiverne våre.

 • Oppsigelse
  Når du har bestilt, ordner vi oppsigelsen hos strømleverandøren du har i dag. Du trenger ikke gjøre noe som helst. Det eneste tilfellet hvor du selv må gjennomføre en oppsigelse er hvis du flytter fra en adresse og ønsker å si opp strømmen for godt.

 • Faktura
  Du får en opphørsfaktura hos leverandøren din for strømmen du har brukt frem til du ble kunde hos oss. Deretter får du strømregningene dine fra oss. Det er kun mulig å ha én strømleverandør av gangen, så du kan være trygg på at du slipper å betale dobbelt når du bytter strømleverandør.

Se flere strømavtaler

 

Har du spørsmål om strømavtalen?

Strøm kan være komplisert, men vi vil hjelpe deg å gjøre det enkelt og forståelig. Er det noe du lurer på, kan vi gjerne ta en prat for å finne ut av det.

Ring meg

Hvorfor bytte strømleverandør til Fjordkraft?

 • Alt på en regning. Med strøm og nettleie på samme faktura trekkes strømstøtten direkte fra strømregningen. Slik slipper du å vente på å få tilbakebetalt strømstøtte fra nettleieselskapet. Samtidig er det enklere å se og forstå hva du faktisk skal betale.
 • Fordelsprogram. Som kunde hos oss får du gode fordeler fra et stort utvalg samarbeidspartnere. Du kan også tjene fordelspoeng som du kan trekke fra på strømregningen din, eller handle for på markedsplassen
 • En skikkelig god app. I Fjordkraft-appen får du full oversikt over forbruket ditt. Du kan også følge med på spotprisen, lade elbilen når strømmen er billigst og ha kontroll på alle fordelene du får som Fjordkraft-kunde.
 • Billige mobilabonnement. Gjennom Fjordkraft Mobil får du mobilabonnement for hele familien med mye data for pengene. 

Trygg strømhandel

Vi er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Denne ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strøm.

Les mer om Trygg strømhandel

Spørsmål og svar om bytte av strømleverandør