Slik går du frem for å bytte strømleverandør

Det er fort gjort å bytte strømleverandør og prosessen er enklere enn mange tror. Har du en strømleverandør fra før og ønsker å bli kunde hos oss? Slik fungerer det:

 • Bestilling
  Bestill strøm til boligen din. Du velger ganske enkelt en strømavtale, skriver inn navn og adresse og gjennomfører bestillingen. Dette er gjort på et par minutter.

 • Oppsigelse
  Når du har bestilt, ordner vi oppsigelsen hos strømleverandøren du har i dag og du trenger ikke å foreta deg noe. Det eneste tilfellet hvor du selv må gjennomføre en oppsigelse er hvis du flytter fra en adresse og ønsker å si opp strømmen for godt.

 • Faktura
  Du vil få en opphørsfaktura hos leverandøren din for strømmen du har brukt frem til du ble kunde hos oss. Deretter får du strømregningene dine fra Fjordkraft. Det er kun mulig å ha én strømleverandør av gangen, så du kan være trygg på at du slipper å betale dobbelt når du bytter strømleverandør.

1) Prøv vår strømkalkulator

Prøv vår strømkalkulator

Med strømkalkulatoren kan du enkelt få anbefalt en strømavtale.
2) Velg en strømavtale

Velg en strømavtale

Finn den beste strømavtalen for deg
3) Vi ordner resten for deg

Vi ordner resten for deg

Vi oss av alt det praktiske med oppsigelse hos din tidligere leverandør. Så snart du har blitt kunde, kan du benytte deg av alle fordelene du får gjennom Fjordkraft.

Hvorfor bytte strømleverandør til Fjordkraft?

 • Fjordkraft er den strømleverandøren som flest kunder velger.* Vi er Norges nest største strømleverandør til privathusholdninger. Det gjør det mulig for oss å gi deg gunstige priser på strøm.

 • Billig strøm. Med Spotpris endres prisen i takt med strømbørsen og gir normalt billigst strøm over tid. Du kan også velge en strømavtale med mer forutsigbarhet om du ønsker det.

 • Vi har noen av Norges mest fornøyde strømkunder. Hos Norsk Kundebarometer 2018 fikk vi pallplass innen vår bransje. Det er vi stolte av! Hos oss er det ingen forskuddsbetaling. Vi jobber kontinuerlig med at du skal få de smarteste, billigste og mest effektive løsningene.

 • Fjordkraft er et klimavennlig valg. Vi har vært en klimanøytral bedrift i flere år, og gjennom vårt klimaløfte stiller vi tydelige krav til våre leverandører.

*Kilde: Kantar TNS Energibarometeret 2019.

Trygg strømhandel

Vi er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Denne ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strøm.

Les mer om Trygg strømhandel