Om bruk av informasjonskapsler

Generelt

Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er små tekstfiler som lagres på pc-en din, vanligvis gjennom bruk av en nettleser.

De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet.

Vårt nettsted bruker informasjonskapsler blant annet for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner, samt å skille de besøkende av nettstedet fra hverandre. Dette hjelper oss å forbedre nettstedet og gjøre vår digitale kommunikasjon mer relevant.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt. 

Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Vårt nettsted benytter både første- og tredjeparts informasjonskapsler. Det vil si at det for både oss og tredjeparts selskaper opprettes informasjonskapsler gjennom bruk av dette nettstedet.

Dette nettstedet bruker Hotjar Web Analytics service. Hotjar kan registrere anonyme klikk, bevelgese og scrolling gjennomført med mus og/eller styreflate. Hotjar registrerer anonymisert informasjon om sidevisning og brukerinformasjon som land, bruk av device, operativsystem og nettleser.”

Ønsker du flere detaljer om informasjonskapsler dette nettstedet bruker, og hva de benyttes til så finner du en liste med detaljert spesifikasjon her


Markedsføring fra Fjordkraft på andre nettsteder

Du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder på grunn av informasjonskapsler utstedt av vår leverandør, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider.

Teknologien vi benytter kalles "Remarketing" og leveres av tredjepartsleverandør Google.

Disse informasjonskapslene inneholder kun informasjon om hvilke sider du har besøkt på nettstedet vårt, og ikke opplysninger som kan identifisere deg som kunde.

For å melde deg ut av "Remarketing", eller for å endre dine annonsepreferanser hos Google, kan du klikke her

"Remarketing"-informasjonskapsler utløper etter maksimalt 90 dager fra det tidspunkt at informasjonskapselen er opprettet eller oppdatert.

Ved å bruke vårt nettsted, anses du å samtykke til vår bruk av informasjonskapsler som er beskrevet ovenfor.

 

Du bestemmer selv om du vil tillate bruken av informasjonskapsler

Hvis du ønsker at cookies skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst ved å gå til innstillingene i nettleseren din.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vårt så vel som andre nettsteder. 


Ønsker du å endre innstillingene for informasjonskapsler

Velg aktuell nettelser og les instruksjonene her