Så enkelt får du Trumf-bonus

Bytt til Fjordkraft nå og få 500 kr i velkomstbonus! Bonusen overføres til din Trumf-konto i løpet av noen få dager. Dette forutsetter at du er ny kunde og blir værende hos oss i minst 6 måneder. Sies avtalen opp i denne perioden vil velkomstbonusen trekkes fra din Trumf-konto.

Vilkår for Trumf-bonus

2 % Trumf-bonus hver måned

Hver måned du er kunde hos oss blir 2 % av beløpet du har brukt på strøm overført til din Trumf-konto. Bonusen gjelder kun strømforbruk og tilleggstjenester som Norsk Vannkraft og Trippelgaranti. Du får ikke bonus på nettleien. Trumf-bonusen overføres automatisk, uten at du trenger å foreta deg noe.

Spørsmål og svar

Bli kunde og få Strøm til spotpris

Dette er vår mest populære strømavtale. Med spotpris får du en avtale som følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid. Avtalen passer for deg som:

  • Er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst
  • Ønsker en rimelig strømavtale over tid
  • Vil bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Prisinformasjon

Du får strømmen til spotpris. I tillegg betaler du et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

  • Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

Vi garanterer at fastbeløp og påslag vil være uendret i minst 18 måneder. Om det skulle skje prisendringer etter dette vil du bli varslet i god tid.

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.


Avtalevilkår

Strøm med prismatch

For nye kunder som mottar velkomstbonus kan ikke strømavtalen kombineres med Prismatch de første 6 månedene. Etter denne perioden kan du benytte deg av Prismatch. Det betyr at får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!

Som kunde hos oss får du

Trumf-bonus på strømmen

Trumf-bonus på strømmen

2 % av strømforbruket så lenge du er kunde.

Smart app som gir oversikt

Smart app som gir oversikt

Få full kontroll på strømforbruket i boligen din.

Strøm med prismatch

Strøm med prismatch

Vi matcher prisen på tilsvarende avtale.