Er du allerede kunde hos oss?

Da kan selvsagt du også få Trumf-bonus. Du mottar ikke velkomstbonusen, men sparer likevel 1 % i måneden på det du betaler for strømmen. Du beholder strømavtalen du har i dag, uten ekstra kostnad.

Logg inn og spar

Trumf-bonus hver måned

Hver måned du er kunde hos oss blir 1 % av beløpet du har betalt for strøm overført til Trumf-kontoen din, uten at du trenger å gjøre noe. Bonusen gjelder for strømforbruk og tilleggstjenester som Norsk Vannkraft og Strømforsikring. Du får ikke bonus på nettleien, og heller ikke for den delen som dekkes av strømstøtten.

 Spørsmål og svar

 

Prisinformasjon

Du betaler timespot pluss et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

  • Påslag strøm: 5.90 øre/kWh
  • Månedlig fastbeløp: 49.00 kr/mnd

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Greit å vite

  • Ingen bruddgebyr eller bindingstid
  • Faktura på e-post og eFaktura er uten kostnad
  • Gebyr ved valg av papirfaktura er 49 kr (inkl. mva.)
  • Avtalen forutsetter godkjent kredittvurdering
  • Avtalen gjelder privatkunder med et årlig forbruk inntil 50 000 kWh
Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Angreskjema og skjema for opplysninger om angrerett

Avtalevilkår

 

Hva er Trumf?

Trumf er et fordelsprogram hvor du tjener Trumf-poeng på det du handler hos alle partnere tilknyttet Trumf. Én krone i Trumf-bonus tilsvarer én krone - enklere blir det ikke! Bonusen du sparer samles på din Trumf-konto og kan brukes når og hvordan du vil. Du kan for eksempel overføre bonusen til bankkonto, bruke den som betalig i butikk eller reise for den. Er du ikke Trumf-medlem kan du bli det her.