Se Fjordkraft-ikonet lade opp til Bergen City Marathon

Husker du Elisabeth som løp halvmaraton inni Fjordkraft-logoen i 2017? I år er hun tilbake, men klok av skade holder hun seg denne gangen til barneløpet under årets Fjordkraft Bergen City Marathon. Og oppladingen? Den ble gjort sammen med barna i Capella barnehage.

Publisert: 19. april 2018

Les også: Elisabeth løp halvmaraton som Fjordkraft-ikonet

 

Det var en fredag i slutten av mars at Elisabeth tok med seg Fjordkraft-logoen i bilen og kjørte i vei mot Capella barnehage på Sandsli. Hun hadde fått vite at barna der hadde meldt seg på barneløpet på Fjordkraft Bergen City Marathon, og tenkte at dette var en super anledning til å lade opp til den store dagen sammen med barna. Kanskje fikk hun også noen gode løpetips på veien?

Mottakelsen jeg fikk av ungene i Capella var enestående! De herlige ungene var ivrige og ville klemme, leke, prate og tulle med den myke store logoen. Og det var ikke rent få som forsøkte å krype inni drakten! Men når vi skulle løpe - da løp de ifra meg. Disse ungene er i langt bedre form enn løpelogoen, ler Elisabeth.

 

Det viste seg at barna hadde tips rundt både trening og kosthold, og sammen med Elisabeth løp de like godt om kapp rundt barnehagen. Lek og moro på husker og rutsjebane ble det også tid til.

 

Alle unger liker å få hjelp til å få fart på dissen! Det var ikke så lett for Fjordkraft-logoen som er uten armer. Men ungene syntes egentlig det var morsomt at hen var så klønete. Da var det enklere ved rutsjebanen! Her fikk jeg gitt “high-five” til alle ungene som rutsjet forbi.

 

Dagen ble avsluttet med avskjeder og lovnader om å ses igjen på barneløpet den 28. April. Vi er usikre på hvem som hadde det gøyest denne dagen - barna eller Elisabeth.

 

Mobilabonnement til familien? Sjekk våre mobilabonnement her