Samfunnsansvar

Mads samlet inn sko til Gambia

Våre kundeservicemedarbeidere er ikke bare gode på kundeservice. Møt Mads Totland, som har engasjert sine Fjordkraft-kollegaer og samlet inn over 100 par sko som skal få et nytt liv på gambiske føtter.

Publisert: 27. august 2020

Mads har jobbet på kundesenteret i Fjordkraft i to år. Tidligere spilte han basketball for Frøya, og har blant annet spilt med Karamo Jawara, som nå er basketproff i Spania. Da den tidligere lagkameraten startet aksjonen «Save a Sole» for innsamling av sko til Gambia, så Mads muligheten til å bidra.

 

– Jeg la ut en melding på Fjordkraft sin Workplace, der jeg oppfordret kollegaer om å ta med overflødige sko. Responsen har vært overveldende, forteller Mads, mens han poserer ved siden av minst 100 innsamlede skopar.

 

– Skoene er samlet inn fra kolleger i Bergen, men det har kommet flere henvendelser fra folk på andre Fjordkraftkontorer som ønsker å bidra, så jeg jobber med en praktisk løsning for dette.

 

Det sosiale engasjementet har Mads fått inn med morsmelken.

 

– Min mor har alltid vært veldig engasjert i ulike sosiale prosjekter, og dette har smittet over på meg. Vi er veldig privilegerte i Norge, og jeg synes det er fint å kunne gi et lite bidrag sier Mads Totland.