Hvordan kan jeg finansiere solcellene mine med et grønt lån?

Du kan enkelt søke om grønt lån hvis du kjøper solcelleanlegget ditt gjennom oss. Dette gjør du på bestillingssidene, ved å krysse av at du ønsker å bli kontaktet om finansiering. Dersom du får innvilget lånet er det viktig at du bekrefter til DNB at du har mottatt Enova-støtte etter at anlegget er installert. Dersom dokumentasjonen fra Enova ikke blir registrert hos DNB innen 6 måneder, vil lånet ditt overføres til ordinære vilkår.

 

DNB tilbyr to typer grønne lån

Usikret lån

Et grønt usikret lån fungerer som et vanlig forbrukslån med inntil 5 års nedbetaling. Den største forskjellen er at du får en av de beste betingelsene i markedet ved å velge DNB. Du kan låne fra 10.000 til 250.000 kr, og maks nedbetalingstid er 5 år. Du må være 23 år og ha fast inntekt for å kunne søke.   

Her kan du lese mer om usikret lån

 

Lån med sikkerhet

Et grønt sikret lån er et lån med sikkerhet i din bolig. Du kan låne inntil 85 % av boligens verdi og din samlede gjeld kan ikke være mer enn fem ganger din inntekt. Nedbetalingstid er 30 år som standard, men kan avtales kortere. Med Grønt Boliglån får du den beste renten hos DNB.

Her kan du lese mer om sikret lån 

Her kan du lese mer om Grønt Boliglån 

 

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei