Strømforbruk

Nå får du enda bedre oversikt over strømavtaler og fakturaen din

Den 1. november 2022 trådte en ny prisopplysningsforskrift i kraft. Denne gir deg en mer oversiktlig strømregning. Det blir også enda lettere å velge den strømavtalen som passer deg best.

Publisert: 14. mars 2023

Bakgrunnen for den nye loven, er at Stortinget i mai 2021 vedtok ulike tiltak for å gjøre strømavtaler og strømregninger mer forståelig. Her får du en oversikt over det som er nytt.

 

Endringer blir varslet med 30 dagers frist

Alle prisvarsler og vilkårsendringer skal varsles med 30 dager fremfor 14 dager som tidligere. Du velger selv hvordan du vil bli varslet på Min side. Det betyr at du får enda bedre tid til å gjøre eventuelle endringer. I innboksen på Min Side får du oversikt over alt som er varslet, og ved å bruke «Strømavtale» på Min Side kan du se prisen på strømavtalen din.

 

Du får oversikt over alle strømavtaler på nettsiden

På nettsiden finner du nå en full oversikt over alle strømavtaler i Fjordkraft. Her ligger alle strømavtalene du kan bestille, i tillegg til tidligere strømavtaler som er ute av bestilling, men som vi fortsatt har kunder på. 

 

Flere forbedringer på fakturaen

Har du spotprisavtale kommer påslaget nå som en egen linje på fakturaen. Har du en fastprisavtale, vil fastprisen og dato den utløper vises på hver faktura. Hvis strømavtalen din har en kampanjeperiode, vil det også være tydelig på fakturaen.

 

Sjekk strømavtalen din

Vi ønsker endringene velkommen og alt er på plass i Fjordkraft fra 1. november. Husk å sjekke strømavtalen din med jevne mellomrom, slik at du er sikker på at du har den avtalen som passer best for deg.