Billig strøm – vi matcher prisen!

Garantien gjelder alle våre kunder, enten du er helt ny eller har vært hos oss i mange år. Har du fått tilbud om billig strøm? Ring oss på 230 06100, så matcher vi prisen.

Har du fått et godt tilbud?
Vi matcher prisen!
Enkelt og greit

Nyttig å vite om prismatch

  • Hvilke tilbud matcher Fjordkraft?
    Prismatch gjelder for alle privatkunder hos Fjordkraft. Fjordkraft matcher prisen dersom du som kunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan fremlegge dokumentasjon på dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige. 

  • Slik fungerer prismatch
    Benytter du deg av prismatch bytter vi din strømavtale, så du får tilsvarende avtale hos oss som du har blitt tilbudt hos en annen strømleverandør. Dersom tilbudet fra annen strømleverandør gjelder i en begrenset periode, matcher vi prisen for samme periode. Etter endt periode gjelder standard avtale, tilsvarende den avtaletypen du har blitt tilbudt. Dersom prismatch gjelder et tilbud hvor det er bindingstid blir dette inkludert i prismatch.

  • Begrensninger
    Nettleie og overskuddskraft omfattes ikke av prismatch, og det gis ikke garanti for prisforskjeller mellom avtaler fremover i tid. Prismatch kan kun benyttes en gang pr. faktureringsperiode, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter hos Fjordkraft. Benyttes prismatch mot introduksjons- eller kampanjetilbud for nye kunder, gjelder tilsvarende betingelser hos oss. Prismatch gjelder for privatkunder med forventet årlig forbruk opptil 50 000 kWh, og kvalifiserer ikke til utbetaling av prisforskjeller. Prismatch gjelder kun samme avtaletype som Fjordkraft tilbyr. Fastprisavtaler og avtaler for kunder som produserer egen strøm omfattes ikke av prismatch.