Billig strøm – vi matcher prisen!

Garantien gjelder alle våre kunder, enten du er helt ny eller har vært hos oss i mange år. Har du fått tilbud om billig strøm? Ring oss på 230 06100, så matcher vi prisen.

Har du fått et godt tilbud?
Vi matcher prisen!
Enkelt og greit

Hvilke tilbud matcher Fjordkraft?

Som privatkunde hos oss, kan du benytte Prismatch – uansett om du er ny eller eksisterende kunde. Det vil si at vi matcher prisen hvis du får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan dokumentere dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige. Prismatch gjelder ikke fastprisavtaler, avtaler med bindingstid og avtaler for kunder som produserer egen strøm.

Slik fungerer prismatch

Benytter du deg av prismatch bytter vi din strømavtale, så du får tilsvarende avtale hos oss som du har blitt tilbudt hos en annen strømleverandør. Dersom tilbudet fra annen strømleverandør gjelder i en begrenset periode, matcher vi prisen for samme periode. Etter endt periode får du din tidligere strømavtale, eller vår standard avtale tilsvarende den avtaletypen som du har blitt tilbudt. 

Begrensninger

  • Nettleie omfattes ikke av prismatch, og det gis ikke garanti for prisforskjeller mellom avtaler fremover i tid. 

  • Prismatch kan kun benyttes en gang pr. faktureringsperiode, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter hos Fjordkraft. 

  • Benyttes prismatch mot introduksjons- eller kampanjetilbud for nye kunder, gjelder tilsvarende betingelser hos oss.

  • Prismatch gjelder for privatkunder med forventet årlig forbruk opptil 50 000 kWh, og kvalifiserer ikke til utbetaling av prisforskjeller. 

  • Prismatch gjelder kun spotpris avtaler og standard variabel avtaler tilsvarende det Fjordkraft tilbyr. Fastprisavtaler, avtaler med bindingstid og avtaler for kunder som produserer egen strøm omfattes ikke av prismatch.