Fjordkraft puls

Ta kontroll over forbruket ditt

Fjordkraft puls er en liten boks du kobler til strømmåleren – så du kan følge med på forbruket her og nå. Boksen sender informasjon om strømforbruket direkte til Fjordkraft-appen via mobildata. Prisen for å sende data er inkludert i det faste månedsbeløpet og alt betales enkelt over strømregningen.

Nå kan du også få varsel når strømforbruket er ekstra høyt.

Pris for Fjordkraft puls: 795,- + frakt

Pris for tjenesten: 29,-mnd

Vilkår

Unngå dyrere nettleie

Live forbruksgrense

Det månedlige prisnivået på nettleien, bestemmes ut fra snittet av de tre timene du brukte mest strøm, på tre ulike dager. Dette kalles gjennomsnittlig døgnmaks. Pulsmåleren følger med på dette, og appen varsler deg i tide hvis ditt strømforbruk er slik at du risikerer økt nettleie.

Dersom du får et varsel kan du justere strømforbruket ditt og passe på at du ikke havner i neste trinn og dermed får økt nettleie kostnader.

Få kontroll på strømforbruket du også

Live varsel om strømforbruket

Lene Meyer Barnes er oppriktig overrasket over hvor enkelt hun selv kan bidra til at strømregningen blir lavere.

"Jeg har aktivert varsler i appen slik at jeg får beskjed når strømforbruket vårt blir for høyt. Slik kan vi enkelt bruke strømmen smartere, sier Lene og understreker."

"Kommer det et varsel, kan vi for eksempel velge å koble fra bilen eller utsette klesvasken for å bruke mindre strøm. Et utrolig enkelt grep for at strømregningen blir litt lavere."

Få kontroll på strømforbruket du også

Fremtidens app

Etter innføringen av den nye modellen for nettleie i fjor sommer, må alle tenke strøm på en helt annen måte enn før. Til forskjell fra tidligere kan strømprisene nå variere gjennom døgnet. Har du enda ikke lagt om på vanene dine og begynt å spre strømforbruket ditt, gjør du derfor lurt i å snu tankegangen.

"Det er faktisk så lettvint at det nesten blir for dumt ikke å gjøre det."

Kom i gang

Vanlige spørsmål om pulsmåleren