Koble til måleren

Koble til måleren

Å sette opp Fjordkraft Puls er noe du enkelt kan gjøre selv. Sammen med Puls-måleren følger en liten kabel som du bruker til å koble til strømmåleren. Det hele er gjort på noen få minutter.
Last ned vår app

Last ned vår app

I Fjordkraft-appen får du tilgang til all informasjonen som sendes fra Fjordkraft Puls. Når Puls-måleren er koblet til kan du enkelt aktivere den via appen og få tilgang til strømforbruket ditt live.
Følg med på forbruket

Følg med på forbruket

I Fjordkraft-appen kan du når som helst holde deg oppdatert på hvor mye strøm du bruker. Sjekk hva strømforbruket er akkurat nå og følg med på utviklingen sekund for sekund.

Fjordkraft puls

Ta kontroll over forbruket ditt

Fjordkraft puls er en liten boks du kobler til strømmåleren – så du kan følge med på forbruket her og nå. Boksen sender informasjon om strømforbruket direkte til Fjordkraft-appen via mobildata. Prisen for å sende data er inkludert i det faste månedsbeløpet og alt betales enkelt over strømregningen.

Nå kan du også få varsel når strømforbruket er ekstra høyt.

Bestill Fjordkraft puls

Vilkår

Stabil tilgang gjennom mobilnettet

Fjordkraft puls sender data ved hjelp av mobilnettet. Det betyr at boksen like gjerne kan brukes på hytta som hjemme, så lenge det er mobildekning der du skal bruke den. Du får rask og stabil tilgang til strømforbruket ditt gjennom 4G. Boksen støtter også 5G, så du er sikret de beste signalene også i årene som kommer.

 

 

Kom i gang på 1-2-3

Slik får du live strømforbruk i appen:

1) Kontakt ditt nettselskap
På grunn av personvern kan vi dessverre ikke åpne dataene i strømmåleren din for deg. Det kan du gjøre ved å ringe nettselskapet ditt eller på nettsidene til nettselskapet. Dette er gratis og tar vanligvis noen få minutter.

2) Koble til Pulsmåleren
Så snart porten er åpen, kan du koble til din nye Pulsmåler. Dette gjør du enkelt selv ved å plugge ledningen fra Pulsmåleren til strømmåleren.

3) Aktiver abonnementet
Når Puls-måleren er koblet til kan du gå inn i Fjordkraft-appen og aktivere abonnementet. Da vises forbruket live i appen!

Tilbakemeldinger fra kunder

Fjordkraft puls begynte som et pilotprosjekt. Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra de som testet løsningen:

Utrolig stilig verktøy som virkelig ga innblikk og oversikt over strømforbruket. Jeg er superfornøyd og liker å ha den muligheten for å kunne følge med på strømforbruket i familien vår.
Rikard

Jeg hadde litt konkurranse med meg selv om å få forbruket så lavt som mulig, men fortsatt ha det komfortabelt rundt meg. Brukte ofte Puls-måleren som verktøy.
Vidar

Vanlige spørsmål om pulsmåleren