Strømforbruk

Spennende nyheter i appen

Vi blir veldig glad når dere gir oss tilbakemeldinger slik at vi kan lage enda bedre tjenester i appen. Det finnes mye bra i appen som du kanskje ikke visste om, og i det siste har vi sluppet flere spennende nyheter.

Publisert: 01. september 2023

Dette er siste nytt:

• Se nettleiekostnad
• Fast ladetid for elbil
• Aktivere smartlading av elbil
• Få pushvarsel om morgendagens strømpris
• Se estimert strømstøtte
• Døgnmaks for nettleie

 

Har du ikke lastet ned appen enda?
Last ned fra App Store og Google Play

 

Tips til deg med elbil

Fast ladetid
Du kan sette fast ladetid på ladeboksen din, og se hvilke timer strømmen er billigst. Det er lurt å aktivere pushvarsling på strømpriser slik at du kan justere ladeplanen etter de billigste timene i døgnet. Se lenger ned hvordan du aktiverer pushvarsling.

 

Aktivere smartlading
Med smartlading trenger du ikke bekymre deg for når på døgnet det er best å lade. Det er en smart funksjon i Fjordkraft-appen som lader elbilen de timene strømprisen er lavest. Du kan aktivere smartlading og lade der du vil – både hjemme, på jobb eller på hytten.

 

Se nettleiekostnad i appen

Som en av de første i markedet har vi lansert oversikt over netteleiekostnad, strømkostnad og strømstøtte i appen. Dette gjør at du får bedre kontroll over den totale strømkostnaden din, og vet omtrent hvordan neste regning vil se ut. 

 

Appen viser i tillegg døgnmaksen din, som er en time i et døgn du brukte mest strøm. De tre høyeste døgnmaksene fordelt på tre dager utgjør ditt døgnmaks snitt. Dette er grunnlaget for kapasitetsleddet du ligger på hos netteieren din. Du vil også se hva det vil koste deg om du går opp et kapasitetsledd – som sier noe om hvor mye strøm du bruker samtidig.

 

Få kontroll på strømforbruket og spar penger

Aktiver pushvarsel med morgendagens strømpriser
I varslingen forteller vi deg hvilke timer i døgnet strømmen er dyrest og billigst. Slik kan du enklere spare strøm ved å flytte forbruket til de billigste timene i døgnet.

 

Slik skrur du den på:
1. Trykk på «Meg» nederst på menylinjen
2. Gå til Inntillinger
3. Skru på pushvarsling for strømpriser

 

Se strømkostnaden din med strømstøtte
Hvis du lurer på hva neste strømregning vil komme på, kan du få en pekepinn ved å se estimert strømstøtte. I appen kan du sammenligne strømkostnad, med og uten strømstøtte.

Du får også en enkel oversikt over hvor mye nettleie du kan forvente å betale.

 

Enkel oversikt over forbruket ditt
Du kan se forbruket ditt time for time, og få oversikt over strømprisen.