Spar penger med smartlading av elbil

Med smartlading styres elbilladingen med app, og sørger for at bilen automatisk lader når strømprisen er på sitt laveste. Faktisk kan du spare inntil 20 prosent med Fjordkraft-appen!

Strømprisen varierer time for time, slik at i perioder der det brukes mye strøm, vil strømprisen være høyere, og motsatt. Smartlading utnytter dette ved å planlegge på hvilke tider av døgnet det er rimeligst å lade. På den måten får du både fulladet elbil og best mulig utnyttelse av din strømavtale!

Hvilken hjemmelader passer for deg?

Å finne ut hvilken hjemmelader som er riktig for deg, kan være vanskelig. Hva er egentlig forskjellen på de ulike elbilladerne og hvordan finner du den som passer best til dine behov? Vi gir deg noen råd på veien.

Hvordan lade elbil?

Den tryggeste måten å lade elbilen på hjemme er å bruke en hjemmelader som er installert på en egen kurs. Se fordelene med å ha en ladestasjon hjemme, og les mer om hjemmelading! 

Elbillader i borettslag eller sameie

Mer enn halvparten av nye biler som selges i Norge er elbiler, og nå kan du kreve at boligselskapet ditt legger til rette for lading. Vi kan hjelpe ditt boligselskap å få et moderne og skalerbart ladeanlegg med mange fordeler.

Finn nærmeste hurtiglader

Med vårt ladekart får du oversikt over hurtigladere og hvor de befinner seg, slik at du enkelt kan lade elbilen uansett hvor du er! Legg inn reiseruten din og finn ut hvor det kan passe å lade langs veien.