Lade elbil

Slik gjør vi elbillading trygt og enkelt

Nå kan du som er kunde hos Fjordkraft kjøpe en hjemmelader til elbil. Her forteller vi deg det du trenger å vite om elbillading hjemme.

Publisert: 21. februar 2018

Trygg elbillading hjemme

En hjemmelader er tryggeste og enkleste løsning for lading av elbil og hybridbil. Med en fastmontert ladestasjon kan du være sikker på at den daglige ladingen foregår på riktig måte, og du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal lade neste gang - du kan trygt stå opp til en ferdig ladet elbil hver morgen.

  • Er du på utkikk etter hjemmelader til elbil eller ladbar hybrid? Vi tilbyr forskjellige varianter fra ledende leverandører på Fjordkraft Markedsplass

 

Rentefri nedbetaling av elbillader

Som mange ferske elbilkjøpere får erfare, dekker ikke elbil-finansieringen kjøp av hjemmelader. Det er ikke alle som har råd til å betale hele beløpet fra egen lomme, like etter å ha kjøpt seg elbil. Derfor er det fint at du som er Fjordkraft-kunde nå kan kjøpe en ferdig montert hjemmelader, uten å måtte ut med hele beløpet på en gang.

 

Norges ledende leverandør av ladestasjoner

Du kan føle deg trygg når du kjøper hjemmelader fra Fjordkraft. Våre eRange ladestasjoner er produsert for elbiler i henhold til internasjonal standard for ladeutstyr til elbil: NEK/EN/IEC 61851-1:2010 og leveres av DEFA, Norges ledende leverandør av ladestasjoner og infrastruktur til el- og hybridbiler. Hjemmeladerne er designet, konstruert og testet for nordiske forhold.

 

Enkel bestilling på nett

Du trenger ikke å være ekspert på lading for å bestille hjemmelader hos oss. På våre nettsider kan du raskt og enkelt legge inn din bestilling eller lese mer om hvilken hjemmelader du bør velge. Etter at vi har mottatt bestillingen blir du kontaktet av en elektriker som går gjennom bestillingen sammen med deg, for å sikre at du får riktig hjemmelader til din bolig eller garasje. Kort fortalt er det så enkelt som dette:

 

Ferdig montert hjemmelader på 1–2–3

  1. Velg hvilken hjemmelader du ønsker.
  2. Bli kontaktet av elektriker for gjennomgang av bestillingen.
  3. Få din ladestasjon montert til avtalt tid.

 

Les mer og bestill hjemmelader fra Fjordkraft