Lade elbil

Slik gjør vi elbillading trygt og enkelt

På Fjordkraft Markedsplass kan du kjøpe en hjemmelader til elbil. Her forteller vi deg det du trenger å vite om elbillading hjemme.

Publisert: 21. februar 2018

Trygg elbillading hjemme

En hjemmelader er tryggeste og enkleste løsning for lading av elbil og hybridbil. Med en fastmontert ladestasjon kan du være sikker på at den daglige ladingen foregår på riktig måte, og du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal lade neste gang - du kan trygt stå opp til en ferdig ladet elbil hver morgen.

  • Er du på utkikk etter hjemmelader til elbil eller ladbar hybrid? Vi tilbyr forskjellige varianter fra ledende leverandører på Fjordkraft Markedsplass 

Trygt valg av hjemmelader

Du kan føle deg trygg når du kjøper hjemmelader fra Fjordkraft Markedsplass. Ladestasjonene du får kjøpt på markedsplassen er produsert for elbiler i henhold til internasjonal standard for ladeutstyr til elbil: NEK/EN/IEC 61851-1:2010 og leveres av DEFA, Zaptec, Easee, Wallbox og PodPoint. Dette er hjemmeladerne er designet, konstruert og testet for nordiske forhold.

 

Enkel bestilling på nett

Du trenger ikke å være ekspert på lading for å bestille hjemmelader hos oss. På våre nettsider kan du raskt og enkelt legge inn din bestilling eller lese mer om hvilken hjemmelader du bør velge. Alle leverandører tilbyr også installasjon av produktet. Dersom du velger det vil du etter kjøpet bli kontaktet av en installatør for en sjekk og avtale tid for installasjon 

 

Kjøp hjemmelader med installasjon

Velger du å kjøpe hjemmeladeren med installasjon, får du den ferdig montert på 1-2-3.

  1. Velg hvilken hjemmelader du ønsker.
  2. Bli kontaktet av elektriker for gjennomgang av bestillingen.
  3. Få din ladestasjon montert til avtalt tid.

Noen produkter på markedsplassen er ikke mulig å kjøpe uten installasjonstjeneste. Eventuelle valgmuligheter skal fremkomme på den enkelte produktside.

Les mer og bestill hjemmelader fra Fjordkraft Markedsplass