Alle fortjener en plass

Alle fortjener en plass

Uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hva du kan.

Vi vet at mange ikke helt får plass, ja sliter med å bli inkludert og akseptert. Som markedsleder er det vår rolle å vise vei ved å ha en klar holdning til utenforskap og folkehelse. Men viktigere, ved å støtte opp om de som gjør en forskjell, som skaper inkludering, mestring og samhold. Derfor er vi stolte over våre engasjement med blant annet Kirkens Bymisjon, TIF Viking og Brann.

En markedsleder som tar ansvar

Samhold er noe av det viktigste å oppleve, og vi trenger meningsfull omgang med andre. Vi tilhører alle et felleskap, men hvilket felleskap dette er, varierer stadig. Vi har forskjellige «familier» og «stammer» vi tilhører, men vi ønsker også bekreftelse i nye sosiale sammenhenger. 

Det å møte en ny gruppe, en ny jobb, et nytt nabolag, en ny klubb, et nytt klasserom, en stappfull buss eller et fullsatt bortestadion er tøft. Det er også krevende å være en gruppe som ikke alltid får den oppmerksomhen eller respekten som den fortjener.

Heldigvis finnes det gode krefter som kjemper for at du og andre skal finne og få den plassen dere fortjener. 

Det finnes en plass til alle, og det finnes en idrett for alle. Et sted hvor du kan finne din plass.

Fjordkraft er opptatt av det viktige i livet skal være enkelt tilgjengelig for alle. Vi ønsker gjennom våre sponsorater å tilrettelegge for samhold, trivsel, helse og sørge for at alle får flere gode opplevelser - uansett hvor du er fra, uansett hvilke forutsetninger du har og uansett hvem du er! Derfor er vi stolte over å samarbeide med Kirkens Bymisjon, TIF Viking og Brann.

Alle fortjener å oppleve samhold og respekt, alle fortjener en plass!

Sammen gjør vi en forskjell

  • Endelig en plass og et hjem for Champions League-heltene

    Alle fortjener en plass, ikke minst de som skriver fotballhistorie! De kom, de så, de vant sin egen tribune og etterlengtede fasiliteter på Brann stadion. Vestlandets fotballstorstue huser nå for alvor et av Europas beste fotballag.

  • Det finnes en idrett som liker deg

    TIF Viking er en av landets største breddeklubber, og engasjerer mennesker i alle aldre til en lang rekke aktiviteter. Vi heier på en fantastisk samarbeidspartner som bidrar til bedre folkehelse, og virkelig viser at det finnes en idrett for alle.

  • En aktiv hverdag for alle

    Skattkammeret er drevet av Kirkens Bymisjon, og har et mål om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. De tilbyr utlån av utstyr for sommer- og vinteraktiviteter. Alt fra langrenn, snowboard, alpint/slalåm, skøyter, til telt, fiskestenger, skateboard og sparkesykler.

Se hvordan du kan bidra

Ønsker du å gjøre en frivillig innsats til nytte og glede for andre og deg selv? Kirkens Bymisjon har over 4000 frivillige tilknyttet sitt arbeid og ønsker stadig nye velkommen.

Bli frivillig, du også

WEB02