Store karrieremuligheter i et engasjerende arbeidsmiljø

Sindre Thunestvedt er et godt bevis på at det er gode utviklingsmuligheter i Fjordkraft. Han begynte sin karriere i selskapet som selger og gikk så videre til kundeservice, før han fikk tilbud om å bli salgs- og markedsansvarlig i et vikariat. I dag er han salgs- og partneransvarlig på selskapets hovedkontor i Nord-Norge.

- Jeg liker godt å lære nye ting og er veldig glad i utfordringer, og ansvaret mitt har vokst i takt med min utvikling, forteller han om sin tid i norges største strømselskap.

Vesterålen

Salgs- og partneransvarlig i Nord-Norge

Som salgs- og partneransvarlig er han leder for salgsavdelingen, samt ansvarlig for eksterne samarbeidspartnere.

- Mitt hovedansvar som salgsleder er å følge opp de selgerne som sitter her på Sortland. Det kan være alt fra coaching og motivasjon til rådgiving og bistand, sier Sindre. 

Som leder for eksterne partnere, som for eksempel elektronikkjeden Power, jobber han også tett sammen med markedsavdelingen i selskapet. 

- Veiene til salgs- og markedsavdelingen krysser stadig vekk, og det er gøy å være med i loopen på markedsaktivitetene både på regionalt og nasjonalt nivå, synes han.

Unikt arbeidsmiljø

Den engasjerte salgslederen trekker spesielt frem det unike arbeidsmiljøet på regionskontoret på Sortland, når han forteller om stillingen. 

- Her er det er stort rom for å prøve og feile, et veldig godt samhold og mye fliring. I Fjordkraft er det lagt til rette for at du skal bli skikkelig god på det du jobber med, så om man ønsker å utvikle seg, er dette plassen å være, mener Sindre

salgs og partneransvarlig

Som landets største kraftselskap er det ikke bare i Nord-Norge det er store karrieremuligheter

- Det er gode sjanser for å flytte på seg om det er noe man skulle ønske. Trondheim, Sandefjord, Oslo, Stavanger og Hamar for å nevne noen. Det finnes mange eksempler på folk som jobbet seg opp og fram i bedriften. Du blir lagt merke til hvis du gjør en god jobb og har ambisjoner. Fjordkraft drives veldig godt, og er veldig flinke på å utvikle medarbeiderne sine, synes han.

Duracellkanin med struktur

Som salgs- og partneransvarlig er det er fordel om du liker varierte dager med høyt tempo.

- Du må like å holde på med mange forskjellige ting, og være litt “duracellkanin”. Jeg kommer ikke unna klisjeen “mange baller i lufta”, den er veldig beskrivende, ler Sindre.

Det er en svært aktiv og utfordrende jobb, som krever at man er strukturert og har “stå-på-vilje”.

-  Så hvis du er en person som “peiser på” og har et ønske om å utvikle deg og bidra til et godt lærings- og arbeidsmiljø, så er dette jobben for deg, avslutter han.

Søk nå