Endelig åpnes dørene for kunder igjen

I juli 2019 ble Vesterålskraft Strøm til Fjordkraft, og gledet seg stort til å ta imot gamle og nye kunder i sin nye drakt. Ikke lenge etter stengte Norge ned, og det ble stille. Siden da har det skjedd store endringer både inne og ute i lokalet i Strandgata - og nå får du endelig komme på besøk.

-  Alle er velkommen til å ta turen innom for å se hvordan vi har fått det, onsdag 20. oktober 11.00-13.00, forteller regionssjef i Fjordkraft, Stig Abelsen.

 Da tar han og de andre ansatte på kontoret seg en velfortjent pause fra en hektisk hverdag, for å ta imot nye og gamle kunder i de nyoppussede lokalene.

- Vi åpner endelig dørene etter pandemien, og ønsker å invitere våre kunder og samarbeidspartnere på en kopp kaffe med noe attåt, forteller Abelsen som gleder seg til å vise vesterålingene hvordan de har fått det.

Abelsen kan også avsløre at det blir premie til kunde nr. 12 som stikker innom for å hilse på.

- Jeg kan selvsagt ikke avsløre selve premien, men jeg garanterer at det blir verdt å stikke innom oss i lunsjen onsdag, smiler han hemmelighetsfullt.

 

Et regionskontor i vekst

Siden oppkjøpet og pandemien har det skjedd mye på regionskontoret til Norges største strømleverandør på Sortland. Regionssjefen har nemlig ikke ligget på latsiden, selv om verden har vært stengt ned.

- En ting er jo at vi har pusset opp, men vi har jo også utvidet kontorlandskapet og fått plass til flere medarbeidere, forteller han.

Siden oppkjøpet har selskapet gått fra å være 15 til 28 medarbeidere på Fjordkrafts hovedkontor for region nord på Sortland.

- Vi har faktisk noen ledige stillinger ute akkurat nå, så hvis man lurer på om en av disse kan være noe for seg, er dette en fin mulighet til å få kjenne litt på stemningen, snakke med folk og se om man ønsker å bli en del av Fjordkraftgjengen, oppfordrer han.

Bygningsmessig falt de siste brikkene på plass nå nylig, da også fasaden til bygget selskapet er lokalisert i på Sortland, sto ferdig.

Gamle og nye fjes

Men selv om du ikke er på jobbjakt, håper Abelsen at du vil ta turen innom. Enten for en prat med kjente og kjære kundebehandlere, eller for å bli kjent med alle de nye på huset.

- Det kommer til å bli skikkelig trivelig, vi lover ekte Fjordkraft-stemning med lokalbakte kaker, kaffe og “slarv”, avslutter Abelsen.

Dato: 20. oktober, kaker og kaffe mellom 11.00 - 13.00

Sted: Fjordkraft, Strandgata 47 8402 Sortland