Et nytt kapittel i Nord-Norge

I sommer ble det kjent at Vesterålskraft Strøm har blitt en del av Fjordkraft. Vi er fortsatt tilgjengelig for deg fra kontoret vårt på Sortland – så du som kunde kan nyte godt av vår lokale kundeservice også i årene som kommer.

Min side blir ny

Fra nå av finner du all informasjon om ditt kundeforhold inne på Min side hos Fjordkraft. Her vil dine fakturaer og ditt strømforbruk samles, sånn at du har alt tilgjengelig på ett sted.

Om du skulle ha behov for å finne en gammel faktura kan du fortsatt logge deg inn på Min side hos Vesterålskraft Strøm.

 

Nytt telefonnummer og lengre åpningstid

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på vårt nye nummer 230 06100, som er åpent alle hverdager fra 8 til 20. 

Alt det praktiske fortsetter som før, og du beholder den samme gode strømavtalen du har i dag. Fordi vi nå er en del av Fjordkraft, kan vi tilby deg enda flere fordeler som kunde hos oss. Se alle de nye fordelene dine her.

Nettleien fortsetter som før

Selv om strømregningene dine vil sendes fra Fjordkraft fremover, er det fortsatt Vesterålskraft Nett som er din netteier.

Kommunene er fortsatt eiere

Fjordkraft er et børsnotert selskap, og vi er glade for at eierkommunene Bø, Øksnes og Sortland nå har blitt medeiere i selskapet. Dette gir kommunene tilgang til økte inntekter for fremtiden.Vil du vite mer om overgangen til Fjordkraft? Se spørsmål og svar