Kundefordeler

Tyra (25) vant Fjordkrafts elbil i to uker

I sommer arrangerte vi en konkurranse hvor man kunne vinne vår elektriske firmabil i to uker. Det var Tyra Fahsing (fra Oslo) som stakk av med den gjeve premien, og vi har tatt en prat med henne for å høre hvordan det gikk på tur med Fjordkraft-bilen.

Publisert: 14. august 2020

Tyra ble både glad og satt ut på samme tid da hun fikk en telefon fra Fjordkraft med den noe overraskende nyheten.

 

 – Jeg hadde glemt at jeg hadde meldt meg på konkurransen, siden jeg satt med fem eksamener i den samme perioden og var ganske så stresset. Telefonen fra Fjordkraft fikk jeg få minutter etter at jeg hadde gjennomført eksamen nummer tre hjemmefra, så det var den perfekte overraskelsen akkurat da! Kjæresten og jeg hadde egentlig lagt andre ferieplaner, men vi endret alle våre planer omtrent på dagen, sier en fornøyd Tyra.

 

Planene måtte legges underveis.

 

– Vi dro på XXL og kjøpte oss et telt, og så bestilte vi flybilletter til Evenes. Jeg fikk noen turtips av en venninne, men utenom det visste vi lite annet enn at vi skulle til Lofoten.

 

Klare for norgesferie i oransje elbil satte de i vei mot Gardermoen, ved godt mot og klare for nye eventyr.

 

– Turen gikk til fra Evenes til Å og tilbake. Vi hadde ingen spesiell plan, så vi planla bare dag for dag. Ettersom vi hadde bilen reiste vi etter været. Norgesferie er tross alt veldig væravhengig, men med bil og et telt som så å si kan settes opp over alt, var vi frie til å gjøre akkurat det som passet oss. Vanligvis er jeg en typisk «planlegger», men å slippe å planlegge gjorde dette til en veldig avslappende ferie.

 

Det var med andre ord en innholdsrik norgesferie med mange inntrykk fra et vakkert landskap som stod på programmet. 

 

– Vi gikk Reinebringen, Ryten og Mannen, og vi besøkte strender som Ramberg- og Haukelandstranda. På regnfulle dager dro vi på vikingmuseet og et kunstgalleri i Reine. Det er ting å gjøre overalt i Lofoten. Man trenger ikke alltid å planlegge så mye i forkant, men det er lurt å følge været når man skal gjøre uteaktiviteter. Bare det å kjøre fra ett sted til et annet kan være et lite eventyr hvis man vil.

 

 Fjordkrafts oransje elbil foran sjarmerende småhus i Lofoten

 

Tyra og kjæresten satte pris på avslapping og flott natur.

 

– Jeg vil absolutt anbefale Lofoten til alle. Det er så enkelt å reise rundt der, og alt er flott uansett hvor man er. Det er godt tilrettelagt for campingturisme, noe som gjorde det veldig enkelt og greit for oss som ferierte med telt. Det at man befinner seg i Norge er også med på å gjøre reisen lettvint. Man vet hvordan alt fungerer, så man kan egentlig bare slappe av og nyte.

 

Teltlivet og norgesferie har gitt mersmak for Tyra.

 

– Absolutt! Nå som jeg vet hvor enkelt det er å leve teltlivet, kommer jeg definitivt til å gjøre dette igjen. Norge er et flott land som fortjener norsk turisme. Det er gøy å ha mye kunnskap om eget land og hva det har å by på.

 

Har du lyst til å delta i konkurransene våre fremover? Da må du følge oss på Facebook!