Kundefordeler

Spar penger i ferien med Fjordkraft Netthandel

I Fjordkraft får du tilgang til mange kundefordeler, og en av dem er å benytte seg av Fjordkraft Netthandel. Her kan du for eksempel spare mye på større utgifter som reise og oppussing.

Publisert: 22. mai 2018

Om du ikke allerede er kjent med Fjordkraft Netthandel går det kort sagt ut på at du som kunde får rabatt på strømregningen din ved å handle på nett – uansett om kjøpet er stort eller lite. Alt du trenger å gjøre er å utføre handelen ved å være innlogget på Min Side på fjordkraft.no

 

Les mer: Slik shopper du deg til lavere strømregning 

 

Stort sparepotensiale på reiser

Når du bestiller sommerferien din gjennom Fjordkraft Netthandel kan du potensielt få betydelige summer tilbake over strømregningen. Vi samarbeider med flere store booking- og flyselskaper, blant annet SAS, Expedia og Hotels.com. Dette gir deg muligheten til å spare enda mer når du bestiller ferien gjennom oss.

 

Vi tar utgangspunkt i en familie på 4 som skal på bilferie til København og ta inn på hotell i to uker. De bestiller hotellopphold gjennom Fjordkrafts samarbeid med Hotels.com. I København hygget familien seg med mange av byens fantastiske attraksjoner, fra Tivoli til Botanisk Have. De hadde et førsteklassess opphold på et eksemplarisk hotell og kunne nyte godt av 2869,68 i fradrag på strømregningen. Beløpet ble overført til “Min Netthandel” konto etter reisen var gjennomført, og så snart Hotels.com fikk innrapportert bestillingen til oss.

 

Dette eksempelet tar utgangspunkt i at familien bestilte et to ukers hotellopphold til 35.871 kroner, som gir 8% tilbake på strømregningen.

 

Her kan du se alle stedene du kan spare når du skal bestille ferien din

 

 

Hjemmeferie med oppussing

Skal du ha ferien hjemme i år? Kanskje du har planer om å bygge på huset, pusse opp eller bygge ny terrasse? Dersom du handler det du trenger gjennom Fjordkraft Netthandel kan også få mye tilbake over strømregningen. Ta for eksempel den tenkte Fjordkraft-kunden Einar: han skal bruke sommeren på å bygge en 20 m2 terrasse med liggende lekt rekkverk. Han kjøper materialene han trenger gjennom Fjordkrafts samarbeid med Byggmax, og får 4,8% tilbake på strømregningen. Han velger noen terrassebord i med god kvalitet som befinner seg i midtre prisklasse, og ender opp med å betale totalt 8039,- for alt han trenger. Einar legger inn bestillingen i nettbutikken til Byggmax gjennom Fjordkraft Netthandel, og henter varene i nærmeste Byggmax-butikk når det passer. Fordi han gjorde dette fikk et fratrekk på strømregningen på 385,87 kroner så snart Byggmax hadde rapportert kjøpet inn til oss.Trekk fra løpende eller spar opp til du trenger det

Som du ser kan det være veldig lurt å ta turen innom Fjordkraft Netthandel før man gjør de virkelig store kjøpene. Du kan selv velge om beløpet skal trekkes fra på strømregningen din så snart som mulig eller om du selv vil avgjøre når det skal brukes. Kanskje vil du la det fratrekket ligge på vent til strømregningen blir høyere om vinteren? Det tar normalt sett ca. 30-90 dager før pengene kan trekkes fra strømregningen din, siden for eksempel angrefristen på kjøpet ditt må være gått ut før du kan få penger tilbake.

 

Du kan enkelt se hvor mye penger du har ‘ventende’ på Min Netthandel på www.fjordkraft.no/fordelskonto senest 7 dager etter at du har gjort ditt kjøp

 

Har du også planer om å restaurere i sommer? Da kan du se hvor du selv kan spare her.