Kundefordeler

Slik shopper du deg til lavere strømregning

Visste du at du kan få penger tilbake på strømregningen din når du handler på nett? Som kunde hos oss kan du kjøpe kjente merkevarer på nettet fra mer enn 150 butikker og samtidig få redusert strømregningen din. Du kan rett og slett shoppe deg til lavere strømregninger.

Publisert: 26. januar 2018

Få penger tilbake på strømregningen

Siden vi er så heldige at vi har mange kunder kan vi forhandle frem gode kundefordeler hos en mengde butikker uten at det koster noe ekstra for deg. En av fordelene som vi er aller stoltest av er Fjordkraft Netthandel. Du kan benytte deg av fordelen på tre måter:

 

  • Du kan besøke netthandel.fjordkraft.no via PC, logge deg inn og klikke deg videre inn i ønsket nettbutikk herfra.

  • Du kan laste ned Netthandelvarsleren vår, som er et nettlesertillegg som du installerer direkte i nettleseren din. Hvis du har Netthandelvarsleren installert får du automatisk beskjed på skjermen din hver gang du besøker en nettbutikk som vi har en avtale med, og kan logge inn i Fjordkraft Netthandel direkte via dette varselet.

  • Du kan handle direkte i fordelsappen vår. Last ned fra App Store/Google Play.

 

På disse måtene kan du enkelt bruke Fjordkraft Netthandel, og ved hjelp av litt internettmagi registrer vi hvor mye du har handlet for og hvor mye penger vi skal trekke fra strømregningen din. Det er med andre ord ikke snakk om at du skal kjøpe ting som du ikke ville kjøpt under normale omstendigheter, men at du sparer penger på varer og tjenester som du uansett trenger. Vi samarbeider med mer enn 150 nettbutikker, så det skal godt gjøres at du ikke finner det du vil ha.

 

 

Slik bruker du Netthandelvarsleren

 

  1. Bruk Chrome, Safari eller Firefox som din nettleser når du handler.

  2. Last ned Netthandelvarsleren her.

  3. Besøk favorittnettbutikkene dine slik du ellers ville gjort. Så lenge Netthandelvarsleren er installert og aktiv vil den gi deg beskjed hver gang du besøker en nettbutikk som gir deg penger tilbake på strømregningen.

  4. Pass på å logge deg inn i Fjordkraft Netthandel via varsleren før du fullfører kjøpet ditt.

 

 

 

 

NB: Om du har adblock aktivert i nettleseren din greier vi ikke å registrere kjøpene dine, så dette må du eventuelt deaktivere før du handler. Netthandelvarsleren fungerer kun på PC/Mac og ikke på mobil eller nettbrett, men her kan du bruke fordelsappen vår.

 

 

Du kan hele tiden følge med på hvor mye penger du har til gode ved å logge deg inn på Min Netthandel. Transaksjonene vises her ca en uke etter kjøpet.

 

 

 

 

Spar mye på de store kjøpene

Det er flott å kunne spare penger på alle de små hverdagskjøpene - alt fra sminke til godteri til klær og bøker - men det er enda bedre å kunne få penger tilbake på de virkelig store utgiftene som reiser, byggmaterialer og innbo. Kjøper du sommerens ferietur via Apollo, Nordic Choice Hotels, Expedia, Booking.com eller de andre reiseselskapene i vårt utvalg, utgjør det fort en del hundrelapper spart på strømregningen. Det samme gjelder byggematerialer fra f.eks Byggmax eller møbler fra Room21, Bygg & Hage eller Confident Living. Kanskje skal du renovere et rom eller tre, bygge en garasje eller pusse opp hytten? Her er det penger å hente.

 

Her finner du en oversikt over alle nettbutikkene som vi samarbeider med.Vil du flytte strømmen din til oss? Finn din strømavtale her