Kundefordeler

Flest strømkunder bytter til Fjordkraft

Strømbransjen er i stadig endring, og mange bytter strømselskap ved jevne mellomrom for å få best mulig pris. De siste årene har de fleste som byttet strømselskap byttet til Fjordkraft. Det viser den siste rapporten fra Kantar TNS.

Publisert: 13. februar 2020

Energibarometeret fra Kantar viser en tydelig trend. Fra og med 2016 har det vært slik at de fleste som velger å bytte strømleverandør velger å bli kunder hos Fjordkraft. Dette synes vi selvsagt er gledelige nyheter, og vi setter stor pris på tilliten som dette viser til oss som strømselskap.  

 

Gode grunner til å bytte

Det finnes mange gode grunner til å bytte til oss i Fjordkraft. I tillegg til gode og billige strømavtaler får du også faste fordeler som gir deg rabatt hos våre samarbeidspartnere. Det kommer nye kundefordeler hver måned, så her er det alltid penger å spare. 

 

Full oversikt i Fjordkraft-appen

Vi vet at svært mange kunder setter pris på appen vår. Fjordkraft-appen gir deg enkel oversikt og inneholder flere nyttige funksjoner. Du kan benytte deg av alle fordelene dine, sjekke forbruket ditt og følge med på strømregningene dine over tid. Lurer du på hvordan forbruket ditt har utviklet seg i det siste? Sjekk strømforbruket ditt så langt sammenlignet med forrige måned – og få beregnet hvor mye strøm du kommer til å bruke denne måneden. Nye funksjoner kommer hele tiden, for å gjøre appen enda mer nyttig i våre kunders hverdag. 

 Skjermbilder fra Fjordkrafts nye app

Penger tilbake på strømregningen

Visste du at du kan få penger tilbake på strømregningen din når du handler på nett? Som kunde hos oss kan du handle kjente merkevarer på nett og samtidig få redusert strømregningen din. I Fjordkraft Netthandel finner du over 150 store nettbutikker som gir deg penger tilbake hver gang du handler. Pengene trekker vi fra på strømregningen din. Enkelt og veldig greit. Her kan du lese mer om Fjordkraft Netthandel

 

Det finnes med andre ord mange gode grunner til å bytte til Fjordkraft. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig strømavtale for deg er det bare å kontakte vår hyggelige kundeservice for en uforpliktende prat. Du kan også prøve vår strømkalkulator.

 

Vil du flytte strømmen din til oss? Finn din strømavtale her

 

Kilde

Kantar Energibarometer 4. kvartal 2019