Klima

Derfor er solceller fra Fjordkraft et godt valg

Vurderer du å skaffe solcellepaneler til taket på boligen din? Dette er totalpakken du får hvis du velger å kjøpe dem fra oss.

Publisert: 17. februar 2020

Solceller er i vinden som aldri før, og med solenergi får du en trygg og miljøvennlig energikilde. Hos oss får du en enkel bestillingsprosess, montering inkludert i prisen, og tilbud om finansieringsløsning gjennom DNB hvis du ikke ønsker å betale alt med en gang. 

 

Solceller fra Fjordkraft

Stadig flere ønsker solenergi hjemme, og vi i Fjordkraft vil gjerne bidra med det vi kan. Derfor gjør vi det enkelt for deg å finne ut hvordan din bolig egner seg for solenergi. Kanskje taket ditt kan være en god energikilde? Mange tror at vi ikke har nok sol i Norge, men det har vi faktisk, i hvert fall med tanke på hva som trengs for å drifte solceller. Riktignok skjer 90 prosent av strømproduksjonen mellom februar og november, rett og slett fordi solen står for lavt om vinteren til å produsere strøm, men resten av året kan du ha en riktig så god strømproduksjon. 

 

På våre solcellesider kan du sjekke solforholdene der du bor, beregne hvor mye strøm du kan produsere og se hva det koster å få solcellepanel hjemme hos deg.

 

Les også: Spørsmål og svar om solceller

 

Spar strøm på din egen solkonto

Hvis du kjøper solceller gjennom oss får du din egen Solkonto. Her lagres overskuddsstrømmen fra solcelleanlegget ditt, altså all strømmen som du ikke greier å bruke opp selv. Her kan du selv velge om du vil spare opp strømmen din og ta den ut når strømprisene blir høyere, eller om du vil automatisk trekke overskuddet fra din neste strømregning. Dette høres kanskje litt komplisert ut, men det lover vi at det ikke vil være. I oktober 2019 ble den nye Fjordkraft-appen lansert, og her inne vil du enkelt både kunne følge med på produksjonen fra solcellene dine. Her kan du lese mer om hvordan Solkonto fungerer. 


Skjermbilder fra Fjordkrafts app

Få finansiering med et grønt sollån 

Har du vurdert solceller til taket ditt, men tenkt at kostnaden er for høy? Nå kan du enkelt søke om et grønt lån fra DNB hvis du kjøper solcelleanlegget ditt gjennom oss. Dette gjør du på bestillingssidene, ved å krysse av at du ønsker å bli kontaktet om finansiering. Du vil da bli kontaktet av en rådgiver fra DNB. Dette er helt uforpliktende, og sammen kan dere diskutere hvilken løsning som passer best for deg. 

 

De tilbyr to lånealternativer:

  • Usikret lån, som fungerer som et vanlig forbrukslån med inntil 5 års nedbetaling.

  • Sikret lån, som er et boliglån eller Grønt boliglån med sikkerhet i din bolig. Nedbetalingstiden er 30 år som standard, men kan avtales kortere. 

 

Her kan du lese mer om de forskjellige lånealternativene. Du kan også finne ytterligere informasjon på våre kundeservice-sider

 

 

Se om solenergi er noe for deg!