Dette får du i avtalen:

Strømavtalen

Med denne avtalen får du ganske enkelt strømmen din til spotpris. Det betyr at strømavtalen følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid. Spotpris passer for deg som:

  • Er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst
  • Ønsker en rimelig strømavtale over tid
  • Vil bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Gjennom vårt samarbeid med Dekk1 får du 10 % rabatt ved kjøp av dekkhotell, dekk og felg.

Prisinformasjon

Du får strømmen til spotpris. I tillegg betaler du et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

  • Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Avtalen har 6 mnd bindingstid og et bruddgebyr på 500kr, tilsvarende rabatten du får.

Er du allerede Fjordkraft-kunde?

Da mottar du ikke rabatten på 500 kr, men får likevel 10 % rabatt ved kjøp av dekkhotell, dekk og felg. Vis Fjordkraft-appen for å få rabatten.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Vilkår for strømavtalen

Trippelgaranti

Trippelgaranti er en strømforsikring som kan spare deg for strømutgifter hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever feil på det elektriske anlegget. Du kan for eksempel få dekket strøm- og nettleiekostnader i inntil seks måneder.

Forsikringen dekker også din ektefelle/samboer, og koster ingenting de første tre månedene. Etter det betaler du 1,50 kroner per dag. Du kan når som helst avbestille Trippelgaranti.

Vilkår for Trippelgaranti

Strøm med prismatch

Dekk1Spot kan ikke kombineres med Prismatch de første 6 måneder grunnet gitt rabatt. Etter denne perioden kan du benytte deg av Prismatch. Det betyr at får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!

Priser og betingelser holdes uendret i minimum seks måneder fra bestillingsdato.

Norsk Vannkraft

Nå kan du støtte produksjon av bærekraftig vannkraft

Norsk Vannkraft er et enkelt og rimelig miljøtiltak for deg som vil støtte 100% fornybar energi. Denne tjenesten endrer ikke hvilken strøm du får i stikkontakten hjemme, men gir deg en trygghet om at du støtter norske vannkraftprodusenter. Et lite bidrag for en bedre fremtid!

Norsk Vannkraft koster kun 1 kr / dagen
Du kan enkelt legge til denne tjenesten når du bestiller strøm.