Strømleverandøren Eidsiva Energi har blitt en del av Fjordkraft og nå kan vi ønske deg velkommen som kunde! Vi ordner alt det praktiske så du slipper å foreta deg noe.

Vi i Fjordkraft vil satse videre på Innlandet. Vi har fortsatt kontor på Kongsvinger og Hamar og vil fortsette å være en lokal støttespiller.

For deg som kunde betyr det tilgang til billige mobilabonnement og lokale fordeler, i tillegg til de gode strømavtalene du allerede kjenner. Du får også tilgang til Fjordkraft-appen som gir fullstendig kontroll og oversikt over strøm, mobil og annet i boligen.

Har du spørsmål?
Vi har utvidet våre åpningstider og er tilgjengelig for deg alle hverdager fra 8 til 20. Du kan ringe oss på vårt nye nummer 230 06100, så hjelper vi deg!

Billige mobilabonnement

Velkomsttilbud!

Visste du at Fjordkraft har billige mobilabonnement for hele familien? Bytt nå, så spanderer vi månedsbeløpet de første tre månedene.

Sjekk tilbudet

Fjordkraft-appen

Få full oversikt med vår app

Med Fjordkraft-appen kan du benytte deg av alle fordelene dine, sjekke strømforbruket ditt og følge med på familiens mobilabonnement. Det kommer stadig flere nyheter i appen, og snart får du mulighet til å styre strømmen din på en helt ny måte.

 

  

Mer for pengene

Benytt deg av alle fordelene

Som kunde hos Fjordkraft får du tilgang til alle fordelene fra oss og våre samarbeidspartnere. Hver måned kan du benytte deg av nye tilbud for hele familien.

Se fordelene dine som kunde

Søk om sponsormidler

Vi er fortsatt en lokal støttespiller

I tiden fremover vil vi i Fjordkraft bli sponsor for flere lokale klubber i Innlandet. Vi er opptatt av å være en støttespiller for både topp- og breddeidretten og bidra til at flere får oppleve tilhørighet og fellesskap.

Slik satser vi på sponsing

Enkel oversikt i Min side

I Min side har du alltid kontroll over fakturaene dine. Du kan også endre betalingsmåte, bestille tilleggstjenester og utsette betaling.

Logg inn i Min side

Ser du etter en eldre faktura?
Logg inn i Min side hos Eidsiva

Velkommen til Fjordkraft!

Fjordkraft Fordel

Fjordkraft Fordel

Spar penger hver måned hos våre samarbeidspartnere

Fornøydgaranti

Fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd får du penger tilbake