Strømleverandøren Eidsiva Energi har blitt en del av Fjordkraft og nå kan vi ønske deg velkommen som kunde! Vi ordner alt det praktiske så du slipper å foreta deg noe.

Vi i Fjordkraft vil satse videre på Innlandet. Vi har fortsatt kontor på Kongsvinger og Hamar og vil fortsette å være en lokal støttespiller.

For deg som kunde betyr det tilgang til billige mobilabonnement og lokale fordeler, i tillegg til de gode strømavtalene du allerede kjenner. Vi har også en app som gir fullstendig kontroll og oversikt over strøm, mobil og annet i boligen.

Har du spørsmål?
Vi har utvidet våre åpningstider og er tilgjengelig for deg alle hverdager fra 8 til 20. Du kan ringe oss på vårt nye nummer 230 06100, så hjelper vi deg!

Hva skjer videre?

Nå har du blitt kunde hos Fjordkraft, og i april får du din første regning med et nytt kontonummer. Strøm og nettleie samles fortsatt på én regning som før, og om du har Avtalegiro eller eFaktura blir det overført automatisk.

Ser du etter en faktura?
Logg inn i Min side hos Eidsiva

Mer for pengene

Fordeler og en smart app

Snart vil du få tilgang til alle fordelene hos Fjordkraft. Hver måned kan du benytte deg av nye tilbud fordi du er kunde hos oss.

Med Fjordkraft-appen kan du følge med på fordelene og strømforbruket ditt. Det kommer stadig flere nyheter i appen, og snart får du mulighet til å styre strømmen din på en helt ny måte.

Du vil motta en SMS så snart alt er klart til at du kan ta i bruk appen.

Se fordelene dine som kunde

Søk om sponsormidler

Vi er fortsatt en lokal støttespiller

I tiden fremover vil vi i Fjordkraft bli sponsor for flere lokale klubber i Innlandet. Vi er opptatt av å være en støttespiller for både topp- og breddeidretten og bidra til at flere får oppleve tilhørighet og fellesskap.

Slik satser vi på sponsing

Slik sparer du enda mer

Billige mobilabonnement for hele familien

Visste du at Fjordkraft også tilbyr mobilabonnement? Allerede nå kan du bestille billige mobilabonnement for hele familien, med full Telenor-dekning, Data Rollover og bruk i EU/EØS inkludert.

Se våre mobilabonnement

Velkommen til Fjordkraft!

Strøm med prismatch

Strøm med prismatch

Som kunde hos oss får du alltid en god avtale

Fjordkraft Fordel

Fjordkraft Fordel

Spar penger hver måned hos våre samarbeidspartnere

Fornøydgaranti

Fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd får du penger tilbake