Hvorfor er ikke bilen min ferdigladet til oppsatt tid?

Appen vår skal beregne nok tid til å lade ferdig bilen din, ut fra bilens ladehastighet og energibehov. Likevel kan det skje at bilen ikke blir ferdigladet til oppsatt tid. Det kan skje av følgende grunner:

  • Du har andre apper med smartlading som er tilkoblet laderen eller bilen - Hvis du har aktivert annen smart ladefunksjonalitet eller planlagt lading via bilen eller andre apper, kan det forstyrre smartlading i Fjordkraft-appen. Hvis du har aktivert både smartlading på bilen og fast ladetid på ladeboksen i Fjordkraft-appen, kan det også føre til konflikt. Pass på at du bare har smartlading slått på ett sted,
  • Dårlig internettforbindelse til bilen - Da kan det være at bilen ikke mottar beskjeden om å starte lading til oppsatt tid.
  • Lastbalansering på laderen din - Hvis lastbalansering slår inn i løpet av ladeøkten og redusert ladehastigheten, kan det forlenge ladetiden. Hvis dette er et vedvarende problem, kan du forsøke å skru ned ladehastigheten i bilen eller ladeboksens app. Vi jobber med en funksjonalitet for lastbalansering som vil løse dette på sikt.
Var dette svaret nyttig?
Ja Nei