Få kontroll på nettleien

Med Fjordkraft-appen kan du allerede nå følge med på hvor mye strøm du bruker og få oversikt over når du har det høyeste forbruket dag for dag og time for time.

Dette kan hjelpe deg å bli bevisst på når du bruker mye strøm – så du kan gjøre grep for å spre forbruket utover. Kanskje du kan lade elbilen på kvelden i stedet for når middagen lages? Eller kanskje tørketrommelen, dusjen og komfyren ikke skal brukes akkurat samtidig?

Kapasitetsledd i Fjordkraft-appen

Snart kommer det også nye funksjoner i appen vår knyttet til nettleie. Her vil vi blant annet hjelpe deg å få oversikt over hvordan du ligger an med nettleien denne måneden, og hva kostnadene vil være hvis du bruker så mye strøm at du går over til neste nivå i nettleiemodellen.

Ta pulsen på strømforbruket med Fjordkraft Puls

Hvis du ønsker å følge strømforbruket ditt enda tettere, kan vi tilby en smart liten Puls-måler som du enkelt kan koble til sikringsskapet ditt.

Den overfører informasjon om strømforbruket ditt direkte til appen – så du kan følge med på strømforbruket ditt her og nå.

Slik fungerer vår Puls-måler


Smart varmestyring

I appen vår kan du snart aktivere varmestyring. Da kan du koble opp smarte panelovner og varmepumper, slik at de kan justeres ned eller skrus av automatisk når strømprisene er høye.

 

Varmestyring i Fjordkraft-appen

 

I vår Markedsplass finner du et bredt utvalg av smarte produkter som kan hjelpe deg å ta det neste steget med strømsparing i hjemmet ditt.

Gå til Markedsplass