Hvor finner jeg målernummer?

Normalt sett finner du nummeret i nærheten av strekkoden/QR-koden, se eksempler under. Andre steder du kan finne målernummeret er på strømfakturen eller i leie eller kjøpskontrakten for din bolig.

Hva er målernummer?

Målernummeret er et serienummer som står på strømmåleren du har i sikringsskapet i din bolig, i enkelte tilfeller kan sikringsskapet være plassert utenfor boligen eller i en felles kjeller. Nummeret inneholder kun siffer, og varierer i lengde.

Vi som strømleverandør trenger målernummeret til ditt strømanlegg for å verifisere at vi leverer strøm til rett person på rett adresse. Det er kombinasjonen av målernummer og adresse som gjør at vi er sikker på at vi leverer strømmen til rett bolig.

Hva er målepunkt-ID?

Målepunkt-ID er identifikasjonsnummeret til din strømmåler. I motsetning til målernummeret er målepunkt-ID unikt, og består av 18 sifre. De ti første sifrene er 7070575000, mens de resterende åtte er unike for din måler. Dette nummeret finner du ikke på strømmåleren din, men du kan se det på fakturaen fra din strømleverandør.

Se våre strømavtaler