Strømforbruk

Vurderer du fastpris på strøm?

Etter en kald vinter med høye strømpriser er det nok mange av oss som vurderer en avtale om fastpris på strøm. Tanken om forutsigbarhet og trygghet appellerer, og en slik strømavtale kan også gjøre det lettere å planlegge privatøkonomien. Fjordkraft sitt svar på dette behovet heter Full Kontroll.

Publisert: 18. april 2018

Hva er en fastpris strømavtale?

En fastprisavtale er en avtale om fastpris på strøm over en periode, for eksempel 1-5 år. Med andre ord er prisen du betaler per kilowattime fast. Det er likevel viktig å være klar over at strømkostnadene dine vil variere fra måned til måned, selv om du har en fastprisavtale. Grunnen til dette er at strømforbruket ditt er ulikt fra måned til måned, noe som fører til at strømregningene dine også vil være ulike.

 

Full Kontroll – et alternativ til fastpris på strøm

Hos Fjordkraft har vi valgt å ikke tilby denne typen fastprisavtale til privatkunder. I stedet har vi Full Kontroll, en tjeneste som du legger oppå din vanlige strømavtale og som gjør at summen du betaler for strømmen din blir helt lik fra måned til måned. Det eneste som vil variere er nettleien, siden denne settes av nettselskapet ditt og ikke av oss.

 

Med Full Kontroll fordeler vi de årlige strømkostnadene dine likt utover hele året, slik at du betaler det samme beløpet hver måned. Enkelt, og veldig forutsigbart. Denne tilleggstjenesten er et smart trekk mot høye strømregninger om vinteren, og koster deg kun 59,- ekstra per måned.

 

Hvordan fungerer Full Kontroll?

  • Vi beregner det faste beløpet ditt ut fra hvor mye strøm du vanligvis bruker. Vi ser på hvor mye strøm du bruker over et helt år, og deler det på 12 måneder.

  • Beløpet blir automatisk beregnet for deg. Du trenger ikke å foreta deg noe.

  • Hvis det skulle vise seg at du bruker mer eller mindre strøm enn forventet, justerer vi bare beløpet. Dette gjør vi for at den totale summen du betaler gjennom året skal bli riktig.

  • Du har mulighet å velge to betalingsfrie måneder dersom du trenger det.

 

Siden Full Kontroll ikke er en fastprisavtale har tjenesten heller ingen bindingstid - du kan si den opp når du vil. Da ser vi på din saldo og gjør opp for om du har betalt inn for mye eller for lite i forhold til det faktiske strømforbruket ditt.

 

Full Kontroll kan bestilles på Min Side, eller ved å ta kontakt på vår kundeservice på 230 06100.