Strømforbruk

Høstens nyheter i Fjordkraft-appen

I Fjordkraft-appen har du allerede oversikt over boligens daglige strømforbruk og dine Fjordkraft mobilabonnement. Men hva vil dukke opp i appen i månedene som kommer?

Publisert: 24. september 2020

Fjordkraft-appen har vært i rivende utvikling siden vi lanserte den for ett år siden, og den er blitt et nyttig verktøy for deg som vil følge med på familiens strømforbruk. Kanskje har dere gjort en ekstra innsats med strømsparingen ved hjelp av appen? 

 

Dette kan du gjøre i appen: 

  • Enkelt se strømbruken i boligen din, både fra dag til dag og fra måned til måned

  • Se hvilke utslag årstid, vær, helger og ferier har på strømforbruket

  • Se ditt (og familiens) Fjordkraft mobilabonnement

  • Invitere familiemedlemmer inn i appen

  • Se strømproduksjonen fra solcellene dine

  • Legge til en ekstra bolig, f.eks en hytte

  • Melde flytting

 Animert skjermbilde av Fjordkraft-appen

 

Men enda er det plass til flere nyttige funksjoner, og vi gleder oss skikkelig til å få på plass alt vi har planer om å lansere. 

 

Snart kan du koble elbilen til Fjordkraft-appen

I løpet av de neste ukene kommer muligheten for å koble elbiler og ladbare hybrider fra Volkswagen, Tesla, BMW og Audi opp mot Fjordkraft-appen. Da vil du kunne se all informasjon om elbilen din fra deres systemer, direkte i vår app. I tillegg vil du få oversikt over hvor mye du har ladet elbilen din både hjemme og borte, og du vil kunne se et overslag over hva ladingen har kostet deg for dagen, uken, eller måneden. Det er bare å glede seg!

 

 Kvinne som lader elbilen sin

 

Vi jobber hele tiden med å forbedre Fjordkraft-appen, og har som mål å lansere nye funksjoner annenhver uke. Hvis du har lyst til å gi oss tilbakemeldinger på appen kan du gjøre dette i “Meg”-delen av appen. Vi setter veldig pris på å høre fra dere! 

 

Last ned appen vår fra App Store eller Google Play i dag