Samfunnsansvar

Slik tilrettelegger vi for den kollektive dugnaden

Hverdagen er blitt snudd på hodet, både for våre kunder og for oss. Vi vil forsikre dere om at vi fortsatt er her for å hjelpe, samtidig som vi gjør betydelige tiltak for å bidra i den store, nasjonale dugnaden vi nå står overfor.

Publisert: 19. mars 2020

Ekstraordinære tider krever ekstraordinære tiltak, og vi ønsker at du som er kunde hos oss skal være trygg på at vi gjør alt vi kan for å tilpasse driften vår for både kunder og ansatte. Vi gjør betydelige tiltak for å opprettholde normal drift, samtidig som vi tilrettelegger for at våre ansatte skal kunne jobbe mest mulig trygt og fleksibelt. 

 

Vår kundeservice er her for deg

Slik det er akkurat nå, klarer vi ikke å levere den svartid vi ønsker i ordinær åpningstid og har av den grunn valgt å redusere denne noe. Vi er likevel tilgjengelige for deg, alle hverdager fra 08 til 18. Vi har like mange henvendelser som før, så vi håper på din forståelse for at ventetiden kan være lenger enn normalt. Vi gjør vårt aller beste i denne svært uvanlige situasjonen som vi nå befinner oss i.

 

Heldigvis har du alltid muligheten til å gjøre svært mye selv på Min side, og du finner svar på ofte stilte spørsmål på vår kundeservice-side. Hvis du trenger å få tak i oss kan du nå oss på telefon 230 06100, via chat, eller på Facebook

 

På grunn av den usikre situasjonen vi er inne i, har vi valgt å fjerne gebyret for betalingsutsettelse for alle våre privatkunder. Om du har behov for å betale senere, kan du få utsatt fakturaen kostnadsfritt. Du kan enkelt gjøre dette på Min side eller i vår app.

 

Den nye hverdagen

I skrivende stund jobber så godt som alle våre ansatte fra hjemmekontor. Dette er et svært viktig tiltak for å begrense smitte, samtidig som det er med på å gjøre det tryggest mulig for de som av praktiske og tekniske årsaker må jobbe fra kontorene våre. På den måten har de nå mye bedre plass, og kan holde god avstand til hverandre. Vi har stoppet all salg via dørsalg og stand, og fokuserer heller på å møte våre kunder i digitale flater.

 

Vi står i dette sammen

Vi forstår at strømavtalen din ikke er det du har som høyeste prioritet i disse dager. Men hvis du trenger oss vil du fortsatt få tak i oss, og vi vil hjelpe deg så godt vi bare kan.

Ta vare på deg selv og de du er glad i – hilsen alle oss i Fjordkraft.