Samfunnsansvar

Enorm sponsorsatsing i Innlandet

Satsingen på idretten kommer til å merkes nå som Fjordkraft er blitt en ny, lokal strømleverandør i Innlandet.

Publisert: 20. januar 2021

Fjordkraft er fast bestemt på å være en lokal støttespiller for barn og unge i regionen, og ønsker å være med på å gi deg som kunde opplevelsene og fordelene som betyr noe.

 

– Som ny lokal strømleverandør i Innlandet skal det merkes at Fjordkraft har et brennende engasjement for idretten, sier sponsorsjef Stian Madsen i Fjordkraft.

 

Søk om idrettsutstyr

For at barn og unge skal fortsette med sport og aktivitet er tilgangen på klubbutstyr viktig. En ny satsning i Innlandet er derfor utdelingen av «klubbkits», drakter og utstyr til over hundre håndball-, fotball- og ishockeylag. Slik støttes breddeidretten i regionen. Fra 1. februar inviterer Fjordkraft alle til å søke om utstyrstøtte.

 

Unike fordeler for hockey-fans 

Fjordkraft vet at ishockey har høy interesse i Innlandet. Gjennom opprettelsen av Fjordkraft-ligaen har de blitt en viktig støttespiller til Storhamar og Lillehammer Hockey. Fjordkraft vil bidra til å løfte klubbene og samtidig gi unike fordeler til kundene:

 

– For å ivareta våre hockeyinteresserte kunder lanserer vi nå Hockeystrøm for deg som er glad i ishockey, sier sponsorsjef Stian Madsen i Fjordkraft.

  

Støtter flere lokale klubber

Helse og aktivitet har alltid vært viktig for Fjordkraft. Med en nylig inngått samarbeidsavtale med Birken, Elverum håndball og Storhamar Håndball Kvinner er Fjordkraft med og støtter klubbene. Slik kan selskapet ta del i aktiviteter som skaper engasjement i regionen. Her vil det også bli tilbudt rabatter og fordeler til kundene.

– Som kunde av Fjordkraft kan du glede deg over at vi skal gi mer for pengene. Fordeler, rabatter og en trygghet over at vi er en lokal støttespiller, avslutter Madsen.