Lade elbil

Sivert Heltne Nilsen lader smart i Fjordkraft-appen

Da Brann-kapteinen flyttet tilbake til Bergen var det naturlig for han å kjøpe elbil. Han fant fort ut hva som var den smarteste måten å lade på.

Publisert: 25. mai 2022

- Grunnen til at jeg valgte elbil er sammensatt, men hovedgrunnen er at det er viktig å ta ansvar for miljøet og begrense utslippene, forteller han.

 

Da Heltne Nilsen flyttet tilbake til Bergen i 2015 ble han rådet av en kompis til å bli Fjordkraft-kunde, og det har han vært siden. Da han flyttet inn i ny bolig i år fikk han gode lademuligheter hjemme, i tillegg har han muligheter til å lade på stadion dersom han trenger det.

 

- Det beste med Fjordkraft er appen. Den er oversiktlig og det er utrolig enkelt å se hvilke utgifter jeg har og hvordan jeg ligger an. Jeg kan også se sånn cirka hva regnestykket blir i slutten av måneden og på den måten slipper jeg de store overraskelsene, forteller han.

 

Bli kjent med Fjordkraft-appen

Fjordkraft-appen er både enkel og oversiktlig. Her har man oversikt over priser, forbruk og besparelser.

 

Sparer både tid og penger med appen

Ikke bare har Heltne Nilsen travle dager med trening som kaptein på Brann, han har også studier ved siden av. I tillegg reiser han jevnlig til Sotra for å besøke familien.

 

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å planlegge når han bør lade for å unngå de høyeste strømprisene.

 

Da han ble kjent med smartladingskonseptet, var han ikke i tvil om at det var en gylden måte å lade bilen på og spare penger samtidig.

 

Last ned appen

Med smartlading genererer appen en ladeplan slik at du alltid lader når strømprisen er lavest. Bilde: Dråpe Media

 

- Jeg lader i all hovedsak hjemme så derfor er smartlading en viktig funksjon i Fjordkraft-appen som jeg har veldig god nytte av, forteller han.

 

Dette er smartlading

 

Sivert Heltne Nilsen anbefaler som har elbil eller ladbar hybrid til å teste smartlading.

 

- Smartlading er et genialt konsept. Jeg slipper å tenke på når jeg bør lade og vet at appen hjelper meg med å lade når strømprisen og etterhvert nettleien er billigst.