Kundefordeler

Disse fordelene får du som Fjordkraft-kunde

Om du får strøm fra Fjordkraft kan du være trygg på at du har en god strømavtale. Men visste du at du også har tilgang til en mengde andre gode fordeler og tilbud?

Publisert: 04. desember 2023

Faste fordeler og månedstilbud

Som Fjordkraft-kunde har du faste fordeler og rabatter som du kan benytte deg av. Hver måned kommer det nye fordeler, så her er det alltid penger å spare. Last ned appen i App Store eller Google Play, så har du full oversikt over fordelene dine til enhver tid.

 

Svært gode priser på mobilabonnement

Visste du at du kan få gode mobilabonnement hos Fjordkraft Mobil? Alle i familien kan få abonnementer som er tilpasset hvor mye data hver enkelt bruker.  Se mobilabonnementene her

 

Spar opp fordelspoeng

Du kan også tjene fordelspoeng som du kan bruke til å betale strømregningen med, eller få billigere produkter på Fjordkraft markedsplass. Ett poeng er verdt én krone – enkelt og greit.

Tjen Trumf-bonus på strømmen

Du kan enkelt aktivere Trumf-sparing hos oss. Da tjener du Trumf-bonus på strømmen hver eneste måned.

... og mye mer

Fordi vi har mange kunder er vi en attraktiv samarbeidspartner. Dette gjør at vi kan forhandle frem gode fordeler - uten at det koster noe ekstra for deg som er kunde hos oss. Fordelene som du får som Fjordkraft-kunde er altså en bonus som vi gir til deg som er kunde, som takk for at du velger oss.


Les mer om fordelene våre


Vil du flytte strømmen din til oss? Finn din strømavtale her