Kundefordeler

Disse fordelene får du som Fjordkraft-kunde

Om du får strøm fra Fjordkraft kan du være trygg på at du har en god strømavtale. Men visste du at du også har tilgang til en mengde andre gode fordeler og tilbud?

Publisert: 14. desember 2017

Faste fordeler og månedstilbud

Som Fjordkraft-kunde har du faste fordeler som rabatt på leiebil, taxi og kaffe, og du kan også spare penger på flyttevask og flyttebyrå når det er på tide å bytte bolig. I tillegg kommer det nye fordeler hver måned, så her er det alltid penger å spare. Last ned fordelsappen i App Store eller Google Play, så har du full oversikt til enhver tid.

 

Svært gode priser på mobilabonnement

I april 2017 lanserte vi egne mobilabonnement, både for å tilby enda en fordel til våre strømkunder og for å være en pådriver for større konkurranse i mobilmarkedet. Dersom du er strømkunde hos oss får du alltid våre aller laveste priser på mobilabonnement. Enten du trenger 1, 3, 4, 6, 10 eller 20 GB har vi et mobilabonnement for deg, og dette tilbudet gjelder også for alle de andre som bor i husstanden din. Finn et billig mobilabonnement her

Penger tilbake på strømregningen

Visste du at du kan få penger tilbake på strømregningen din når du handler på nett? Som kunde hos oss kan du handle kjente merkevarer på nett og samtidig få redusert strømregningen din. I Fjordkraft Netthandel finner du over 150 store nettbutikker som gir deg penger tilbake hver gang du handler. Pengene trekker vi fra på strømregningen din. Enkelt og veldig greit. Last ned vår Netthandelvarsler, et nettlesertillegg til Chrome, Firefox eller Safari, og få varsel i nettleseren hver gang du er i en av butikkene som vi har en samarbeidsavtale med. Så lenge du benytter deg av vår Netthandelvarsler når du handler, kan du rett og slett shoppe deg til lavere strømregninger.

 

... og mye mer

Fordi vi har mange kunder er vi en attraktiv samarbeidspartner. Dette gjør at vi kan forhandle frem gode fordeler - uten at det koster noe ekstra for deg som er kunde hos oss. Fordelene som du får som Fjordkraft-kunde er altså en bonus som vi gir til deg som er kunde, som takk for at du velger oss.


Vil du flytte strømmen din til oss? Finn din strømavtale her