Hvordan fungerer AvtaleGiro og eFaktura?

eFaktura betyr at du har elektronisk betaling i stedet for papirfaktura. Dette kan du bestille ved å gå inn på Fakturainnstillinger i Min side. Da vil du få en elektronisk faktura, og det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne regningene i nettbanken. Hvis du vil unngå å få faktura levert i postkassen anbefaler vi at du i stedet bestiller eFaktura. Da slipper du også å betale fakturagebyr. 

AvtaleGiro betyr at regningene trekkes automatisk fra kontoen din ved forfall. Dette kan du også bestille ved å gå inn på Fakturainnstillinger i Min side. Merk at dersom du kun velger AvtaleGiro, vil vi fortsatt sende deg en kopi av strømregningen din i posten. Om du vil unngå å få faktura på papir er det altså en forutsetning at du velger eFaktura.

Et annet alternativ er å bestille både AvtaleGiro og eFaktura. Da blir regningene betalt automatisk og elektronisk, slik at du ikke trenger å foreta deg noe som helst. 

AvtaleGiro og eFaktura er en avtale mellom deg og banken din. Det er ikke mulig for vår kundeservice å opprette, endre eller avslutte AvtaleGiro eller eFaktura på dine vegne. Om du blir bedt om en eFakturareferanse kan du finne denne på din siste faktura fra oss.

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei