Hva er betalingstjenesten Forutsigbar betaling?

Forutsigbar betaling er en tjeneste lever at Steddi Payments, som gjør det enkelt for deg å vite hvor mye du skal betale i måneden. I stedet for å få høyere regninger om vinteren og lavere om sommeren, betaler du et likt beløp hver måned. Du betaler altså for et gjennomsnitt av strømforbruket ditt gjennom året. Du har også mulighet å velge to betalingsfrie måneder dersom du trenger det.

Steddi beregner beløpet ut fra hvor mye strøm du vanligvis bruker. Denne informasjonen får Steddi tilsendt av din lokale netteier. Beløpet blir automatisk beregnet for deg, og du trenger ikke å foreta deg noe. Hvis det skulle vise seg at du bruker mer eller mindre strøm enn forventet, justeres bare beløpet. Dette gjøres for at den totale summen du betaler gjennom året skal bli riktig.

Tjenesten har ingen bindingstid og du kan selvsagt si opp denne tjenesten når du selv vil. Da ser Steddi på saldoen din, og gjør opp for om du har betalt inn for mye eller for lite i forhold til det faktiske strømforbruket ditt. 

Forutsigbar betaling koster 59 kroner per måned. Les mer om Forutsigbar betaling

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei