Markedsplassen eies og driftes av Fjordkraft og ble lansert i januar 2021. Her finner du en mengde smarte produkter for lavutslippssamfunnet.

Selgerne på markedsplassen er ulike forhandlere som er registrerte hos oss. Alle forhandlere og produkter må godkjennes av Fjordkraft før de blir tilgjengelige på markedsplassen. Slik kan du alltid være sikker på at du gjør en god og trygg handel.

Innholdet på markedsplassen vil være i stadig utvikling og endring, og utvalget blir bare større og smartere med tiden.

Betaling skjer sikkert gjennom vår partner Walley, og du kan selv velge mellom ulike betalingsmåter: Betal med én gang eller senere – gjør det som passer deg best.

Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss i Fjordkraft. Dersom spørsmålet gjelder et bestemt produkt eller tjeneste anbefaler vi at du kontakter selgeren direkte på produktsidene. Lurer du på hvordan du gjør dette har vi en egen guide du kan følge her.

Vi har også samlet mange av de vanligste spørsmålene her.

Du kan lese mer om vilkårene for å handle på Fjordkraft Markedsplass her.

Fjordkraft Markedsplass gir deg mer for pengene og hjelper deg til en enklere hverdag.

Fjordkraft Markedsplass

Om Fjordkraft

Fjordkraft er hele Norges strømleverandør. Hver dag leverer Fjordkraft strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. I tillegg til strømavtaler med fornøydgaranti tilbyr Fjordkraft billige og gode mobilabonnement. 

Fjordkraft er et børsnotert selskap med over 4000 eiere. Du finner vårt hovedkontor i Bergen. Vi har også avdelinger i Sandefjord, Hamar, Kongsvinger, Trondheim, Sortland, Oslo og Stavanger. 

Vil du vite mer kan du besøke vår hjemmeside.