Den første strøm-appen på markedet med spotprisprognose

Denne tjenesten kan aller enklest forklares som strømprisenes værvarsel.

– Ytterst få legger ut på tur eller planlegger noe som helst utendørs uten å sjekke værvarselet på forhånd, sier Carl Markus Lundekvam By, produkteier av appen i Fjordkraft.

– På samme måte som en værvarslingstjeneste forteller noe om hvordan været ser ut til å bli de neste dagene, er spotprisprognosen vår et langtidsvarsel for strømprisene, forklarer han.

Tar du en kikk i appen og ser hva strømprisen blir den kommende uken, kan du planlegge lading og andre ting som krever mye strøm utifra når strømmen ser ut til å bli billigst.

– Spotprisprognosen er et unikt verktøy som virkelig kan hjelpe deg med å spare på strømutgiftene, sier Lundekvam By.

På kort tid har muligheten for å se langtidsvarselet for strømpriser blitt veldig populær blant app-brukerne til Fjordkraft. Appen lar deg nå se oversikt over forventede strømpriser hele fem dager frem i tid.

– Vi ser at det falt veldig naturlig for kundene våre å ta i bruk denne tjenesten. Det er helt tydelig at de bruker den for å planlegge uken sin også: Spotprisprognosen er nemlig best besøkt søndag ettermiddag og mandag formiddag, forteller Lundekvam By.

Bli kjent med Fjordkraft-appen

Stadig mer populær app

Det har vært stor utvikling i Fjordkraft-appen siden den ble lansert. Siden januar har appscoren deres faktisk doblet seg, noe som jo er et håndfast bevis på at den er godt tatt imot i markedet også.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle nye og spennende funksjoner i appen for å forbedre den ytterligere. Da er det en skikkelig seier at appen gjør det enormt bra både i App Store og Google Play, sier en stolt Lundekvam By.

Fjordkraft setter stor pris på at kundene deres er flinke til å gi dem tilbakemeldinger slik at de kan lage enda bedre tjenester for dem.

– Vi gjør alt vi kan for å svare på behovene til kundene våre, understreker Lundekvam By.

Det er de enkle og gode tjenestene som forenkler strømhverdagen - og ikke minst gjør strømregningen så lav som mulig - som er mest populære i bruk.

Hvilken strømavtale er best for deg?

Få hjelp fra en av Fjordkrafts flinke kunderådgivere!

Ring meg!

Fjordkraft-appen

Som kunde hos oss har du tilgang til nyttige funksjoner i appen. Blant annet:

  • Enkel oversikt over strømforbruket ditt​
  • Hva du betaler i nettleie, og hva du får i strømstøtte​
  • Faktura og betaling​

Last ned i App Store   Last ned i Google Play

StrømSmart​

29 kr/mnd. Ingen bindingstid.​ Du får tilgang til:

  • Spotprisprognose med utsikter de neste dagene​
  • Smartlading og smart varme​
  • Nettleievarsling og døgnmaks​

Finn ut mer om StrømSmart

StrømSmart+​

49 kr/mnd. 6 mnd. bindingstid. Du får tilgang til:

  • Alle funksjoner i appen
  • Puls – måling av strømmen i sanntid​
  • Live forbruksgrense​

Finn ut mer om StrømSmart+

Se de fem mest brukte tjenestene i appen:

1) Spotpris med spotprisprognose

Er det ikke kjedelig når du setter på en klesvask og så finner du ut at strømprisen blir lavere litt senere? Nå har altså Fjordkraft lansert spotprisprognose som lar deg se oversikt over forventede strømpriser de neste fem dagene.

Spotprisprognose er strømprisenes værvarsel som gir deg et bilde av hvordan strømprisene sannsynligvis vil være den kommende uken. Verktøyet kan hjelpe deg med å redusere strømutgiftene hvis du tilpasser ditt forbruk etter de laveste prisene. Ved hjelp av spotprisprognosen får du oversikt over forventede spotpriser for den neste uken.

2) Kostnadsoversikt

Som en av de første i markedet har Fjordkraft lansert oversikt over netteleiekostnad, strømkostnad og strømstøtte i appen. Dette gjør at du som kunde får bedre kontroll over den totale strømkostnaden din, og vet omtrent hvordan neste regning vil se ut.

Takket være kostnadsoversikten får strømkunder full oversikt over hvor mye strømregningen vil komme på denne måneden.

3) Døgnmaks for nettleie

Det å kunne se døgnmaksen, altså den timen i et døgn som du brukte mest strøm, er en annen populær tjeneste i appen. De tre høyeste døgnmaksene fordelt på tre dager utgjør ditt døgnmakssnitt som er grunnlaget for kapasitetsleddet du ligger på hos netteieren din.

I appen vil du også kunne se hva det vil koste deg om du går opp et kapasitetsledd eller hvor mye du kunne spart ved å holde deg på trinnet under. Har du Fjordkraft puls kan du se døgnmaksen for inneværende dag.

4) Kundefordeler

Alle Fjordkraft-kunder har tilgang til en mengde fordeler og tilbud gjennom Fjordkrafts samarbeidspartnere.

Hver måned kommer det nye rabatter og tilbud i appen, som gjør at kundene kan få mer for pengene kun fordi de er kunde hos Fjordkraft.

Kundene kan også tjene fordelspoeng som de kan bruke på strømregningen.

5) Varslinger

Fjordkraft-kunder kan få app-varsler om alt fra live forbruksgrense til morgendagens strømpris.

Slik kan de se hva strømprisen blir i morgen eller om de har gått opp et nettleietrinn. De som har pulsmåler kan også få varsel før de går opp et nettleietrinn, og gjøre noe før nettleien blir dyrere. Man kan også få varsler når nye fordeler er tilgjengelige.

Har du ikke fått lastet ned appen? Last den ned fra App Store eller Google Play og få full oversikt over strømforbruket ditt.