Strømforbruk

Slik sparer du penger med Fjordkraft-appen

Fjordkraft-appen gir alle våre strømkunder full oversikt over strømforbruket i boligen sin. På denne måten kan du bruke appen til å spare penger på strømutgiftene.

Publisert: 05. januar 2021

I Fjordkraft-appen kan du enkelt få overblikk over strømbruken i boligen din, både fra dag til dag og fra måned til måned. Du kan se hvilke utslag årstid, vær, helger og ferier har på strømforbruket ditt, og om du ønsker kan du legge til en ekstra bolig, f.eks en hytte. På denne måten får du et helt annet forhold til strømforbruket ditt, og kan gjøre justeringer deretter. Men dette skraper bare i overflaten av hva du kan gjøre med appen vår. 

 

 

Ta et dypdykk i “Mitt forbruk”

Vi har nemlig nettopp lansert funksjonen “Mitt forbruk”. Aner du hvor mye strøm du bruker på oppvarming, varmtvann eller matlaging? Det kan vi fortelle deg! Du vil også kunne se strømforbruket ditt dag for dag, slik at du kan få et enda bedre innblikk i hvordan forskjellig bruk av boligen påvirker strømmen. 

 

Skjermbilder fra "Min Bolig"-delen av Fjordkraft appen

Hva koster elbilladingen?  

Har du noen gang lurt på hva elbilladingen faktisk koster deg i måneden? Nå trenger du ikke lure mer, for Fjordkraft-appen har fått mulighet til å koble seg direkte opp mot ladesystemene til elbilen din. Akkurat nå støtter vi elbilder og ladbare hybrider fra Audi, BMW, Tesla, Volkswagen, Jaguar, Skoda, Peugeaut, Renault, Skoda, Volvo, Kia og Hyundai, og flere er på vei. Inne i appen kan du også styre når på morgenen du ønsker at bilen din skal være ferdig ladet. Slik har vi mulighet til å styre ladingen etter når det er mest gunstig for deg og din elbil. 

 

Skjermbilder fra elbildelen av Fjordkraft appen

 

Styr smarte varmepumper og panelovner

Har du smart varmepumpe eller smarte panelovner? Da kan du koble også disse opp mot appen vår, følge med på strømforbuket deres, og justere romtemperaturen direkte fra appen. Oppvarming av bolig er den største strømforbrukeren i norske hjem, og god energistyring kan derfor spare deg for en del penger. I første omgang støtter vi ovner fra Dimplex, og støtte for Adax og Mill er på vei. 

 

Vi tilbyr smarte og energibesparende dingser til hus og hjem på Fjordkraft Markedsplass. Her finner du blant annet varmepumper og panelovner som du kan koble opp mot Fjordkraft-appen, og på den måten styre temperaturen i hjemmet ditt på samme sted som du har oversikt over strømforbruket. 

 

Se dine kundefordeler

Liker du gode tilbud? Hver måned kommer det nye rabatter og tilbud i appen, som gjør at du kan få mer for pengene kun fordi du er kunde hos oss.

 

Last ned appen vår fra App Store eller Google Play i dag