Strømforbruk

Kommer i appen: Mitt forbruksmønster

Har du lurt på hva som påvirker den prisen du til slutt betaler på strømregningen din? Snart kan du følge med på dette, enkelt og oversiktlig i appen.

Publisert: 31. oktober 2023

Spotprisen du ser på fakturaen er et gjennomsnitt av alle prisene som har vært gjennom måneden som gikk. Noen timer var prisen høy, andre timer var den lav – og det forbruket du hadde time for time gjennom måneden, avgjorde sluttsummen på strømregningen.

Nå vil vi gjøre det lettere for deg å følge med på dette underveis, så du kan gjøre tilpasninger i forbruket ditt. I appen vil vi dele strømforbruket ditt time for time inn i tre kategorier:

  • Høy pris
  • Lav pris
  • Normal pris

 

Slik kan du følge forbruksmønsteret i appen

Vi vil vise deg hvor stor andel av forbruket ditt som er innenfor hver kategori, og holde deg oppdatert på gjennomsnittsprisen din underveis. På den måten kan du ta grep for å flytte forbruket ditt fra de timene som har høy pris, over til de timene der prisene er lavere.

Dette gjør at du enklere kan påvirke gjennomsnittsprisen på fakturaen din. I stedet for at du i etterkant finner ut hva strømmen kostet deg, kan du få en sekundering underveis på hvordan du ligger an.

I første versjon får du en enkel oversikt som hjelper deg å komme i gang. Deretter vil vi utvikle tjenesten over tid, så du får stadig bedre innsikt i strømforbruket som hjelper deg å redusere utgiftene.

 

Har du ikke lastet ned Fjordkraft-appen ennå?

Last ned i App Store Last ned i Google Play