Noe av det lureste du kan gjøre når strømmen er unaturlig dyr, er å sørge for at du har tilgang til strømprisen i app. Ved hjelp av Fjordkraft-appen får du vite når strømmen er billigst, og kan tilpasse strømforbruket ditt deretter. Det kan spare deg for flere hundrelapper i måneden!

Få full oversikt over strømforbruket

Før du gjør endringer i strømforbruket, er det en fordel å vite hva som faktisk bruker mest strøm i boligen din. Gjennom “Mitt forbruk” forteller appen deg hvor mye strøm du kontinuerlig bruker, og hva spesifikke oppgaver i hjemmet krever av energi. Som for eksempel matlaging, oppvarming eller varmtvann.

Ønsker du attpåtil å følge med på strømforbruket i sanntid, har du mulighet til det gjennom vår Puls-måler.

Følg med på spotprisen


Når du vet hva som krever mest strøm hjemme, kan du følge med på strømprisen i appen. Den vil vise deg spotpris time for time, noe som gjør det lettvint for deg å legge de mest strømkrevende oppgavene på tidspunkter der strømprisen er lavere og unngå de verste pristoppene.

Lade elbilen når strømmen er billigst

Mest sannsynlig vil du erfare at mye av strømmen går til å lade elbilen din. Så snart du har koblet ladesystemene opp mot appen vår, vil du også få en statistikk på hvor mye det koster deg.

Med siste oppdatering av appen vil du i tillegg kunne se hvilke timer som er planlagt for smart lading, og hvor mye du sparer på å bruke denne tjenesten. Det betyr i praksis at vi styrer ladingen når strømmen er billigst, og forteller deg hvor mye du sparer på å lade i det aktuelle tidsrommet.


Smart varmestyring


Dyrest av alt er oppvarming. Så mye som 70–80 prosent av strømkostnadene våre går til å varme opp boligen. Kombinerer du strømpris i app med smart varmestyring, kan du stille temperaturen i hjemmet etter hverdagen din, og samtidig velge å senke temperaturen når strømprisen er høy og øke temperaturen når strømmen er billigere. På den måten sparer du penger, uten at det går utover komforten.

Andre fordeler med Fjordkraft-appen 

I tillegg til å holde styr på forbruket ditt, sjekke strømprisen og drive med smart styring, kan du gjennom Fjordkraft-appen også:

  • Se faktura
  • Få oversikt over fordelene i fordelsprogrammet
  • Følg med på hvor mye strøm solcellene dine produserer
  • Sjekk Energifotavtrykket ditt

Last ned appen vår fra App Store eller Google Play i dag.