Lade elbil

Nå kan du styre elbilladingen din i Fjordkraft-appen

Kjører du elbil eller ladbar hybrid? Med Fjordkraft-appen får du full oversikt over ladingen av bilen, og du kan også se statistikk for hvor mye ladingen koster.

Publisert: 20. oktober 2021

Har du noen gang lurt på hva elbilladingen faktisk koster deg i måneden? Nå trenger du ikke lure mer, for Fjordkraft-appen har fått mulighet til å koble seg direkte opp mot ladesystemene til elbilen din. Per nå er det bilmerkene Audi, BMW, Jaguar, Renault, Skoda, Tesla, Volvo, Volkswagen, Seat, Mini og Porsche som er støttet, men flere bilmerker vil støttes etter hvert. Målet vårt er at Fjordkraft-appen til slutt skal være den eneste appen du trenger for å styre alle smarte dingser i hjemmet ditt.   

 

Stå opp til ferdigladet elbil

Inne i appen kan du nå styre når på morgenen du ønsker at bilen din skal være ferdig ladet. Slik har vi mulighet til å styre ladingen etter når det er mest gunstig for deg og din elbil. Stå opp til fulladet bil hver morgen! 

Skjermbilder fra Fjordkraft-appen

Se hvor mye ladingen koster

Siden vi vet hvor mye du har ladet bilen din, vil vi også kunne si noe om hvor mye ladingen har kostet deg. Så snart du har koblet elbilen din opp mot appen vår kan vi vi vise deg statistikk dag for dag, måned for måned og år for år. Dette kan være svært interessant å følge med på, og kanskje er det også gøy å sammenligne kostnadene opp mot din gamle bensinbil? 

Vi kan også vise deg hvor mye du har ladet hjemme kontra lading gjort andre steder, f.eks via hurtiglader på veien. 

Med siste versjon av appen vil du nå også se hvilke timer smart lading er planlagt, og hvor mye du har spart på å bruke denne funksjonen. Du får også opp et varsel om smart lading ikke blir gjennomført.

 

Koble opp ladeboksen

Har du en hjemmelader fra Easee eller Zaptec kan du nå også koble opp denne i Fjordkraft-appen. Her kan du foreløpig se ladestatus og ladehistorikk, og ved en senere oppdatering vil du kunne smartlade også gjennom ladeboksen din. Her vil det også komme støtte for flere ladeboks-merker etter hvert.

  • Er du på utkikk etter hjemmelader til elbil eller ladbar hybrid? Vi tilbyr forskjellige varianter fra ledende leverandører på Fjordkraft Markedsplass

 

Dette er bare en av mange oppdateringer som har kommet til Fjordkraft-appen i det siste, og mange flere er på vei. Vi vil derfor oppfordre alle våre kunder til å laste ned appen hvis du ikke allerede har gjort det. Snart vil du f.eks kunne se detaljert informasjon om strømforbruket til boligen din: hva du bruker på matlaging, oppvarming og varmtvann, og mye mye mer. 

 

Last ned appen vår fra App Store eller Google Play i dag