Så enkelt får du Trumf-bonus

2 % Trumf-bonus hver måned

Hver måned du er kunde hos oss blir 2 % av beløpet du har betalt for strøm overført til din Trumf-konto. Bonusen gjelder for strømforbruk og tilleggstjenester som Norsk Vannkraft og Trippelgaranti. Du får ikke bonus på nettleien, og heller ikke for den delen som dekkes av kompensasjonsordningen for strøm. Trumf-bonusen overføres automatisk, uten at du trenger å foreta deg noe.

Vilkår for Trumf-bonus        Spørsmål og svar

Bli kunde og få Strøm til spotpris

Dette er vår mest populære strømavtale. Med spotpris får du en avtale som følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid. Avtalen passer for deg som:

  • Er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst
  • Ønsker en rimelig strømavtale over tid
  • Vil bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Prisinformasjon

Du får strømmen til spotpris. I tillegg betaler du et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

  • Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

Vi garanterer at fastbeløp og påslag vil være uendret i minst 18 måneder. Om det skulle skje prisendringer etter dette vil du bli varslet i god tid.

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.


Avtalevilkår

Som kunde får du

Trumf-bonus på strømmen

Trumf-bonus på strømmen

2 % av strømforbruket så lenge du er kunde

Smart app som gir oversikt

Smart app som gir oversikt

Få full kontroll på strømforbruket i boligen din

Fjordkraft Fordel

Fjordkraft Fordel

Spar penger hver måned