Bli strømkunde på 1-2-3

Bestill strøm og få billigere mobilabonnement

Har du bestilt mobilabonnement fra Fjordkraft? Blir du strømkunde hos oss vil mobilabonnementet ditt bli enda billigere! Alt du trenger å gjøre er å bestille strøm, så justerer vi automatisk ned prisen på abonnementet ditt.

Spotpris er avtalen for deg som ønsker lave strømpriser over tid. Du får fornybar strøm inkludert i prisen. Det betyr at pengene for strømmen går til produsenter som lager fornybar energi.

Prisinformasjon

Du får strømmen til spotpris. I tillegg betaler du et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

 • Månedlig fastbeløp: 49.00 kr/mnd
 • Påslag strøm: 4.90 øre/kWh

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Bli strømkunde på 1-2-3

Dette får du hos Fjordkraft

 • Alt på en regning
  Strøm og nettleie på samme regning. Og ingen forskuddsbetaling.

 • Smart app som gir deg oversikt
  Få kontroll over din bolig med vår app.

 • Fjordkraft Fordel
  Tjen fordelspoeng og få gode rabatter.