En strømavtale som gir deg det beste av to verdener

Det går mot kaldere tider, og mange av oss kjenner på en ekstra bekymring for høye strømpriser. Det er vanskelig å spå hvilken vei strømprisene vil gå gjennom vinteren, og derfor har vi laget en strømavtale som gir deg det beste av to verdener.

Dette er en avtale som er laget helt spesielt med tanke på den vinteren vi skal gjennom nå. Når du velger denne strømavtalen binder du deg ut avtaleperioden som er fram til 31.03.2023.  

Slik fungerer det

50 % av strømmen får en fastpris - Vi tar utgangspunkt i ditt siste års forbruk for å estimere hvor mye strøm du vil bruke i avtaleperioden. 50% av det forbruket fordeles på månedene i avtaleperioden, ut i fra når våre kunder typisk bruker strøm. Det vil si mer i vintermånedene enn i sommermånedene.

Resten av strømmen du bruker følger spotprisen - Dette er smart for deg som ikke ønsker å binde strømprisen 100%. Spotprisen endrer seg fra time til time og er gjerne lavere på de tidene av døgnet hvor vi bruker lite strøm. Det vil si at du kan tilpasse forbruket ditt slik at strømregningen blir lavere. Spotprisen ligger tilgjengelig i appen, så du enkelt kan følge med.

 Spot + fast illustrasjon

Halvparten av strømforbruket får du altså til samme pris, uavhengig av hva som skjer med strømprisene fremover.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din tidligere strømleverandør for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. 

Vanligste spørsmål om Spot + fast